| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Daca as ajunge la casatorie cu pr meu as dori sa infiez un copil... i-am spus aceasta dorinta a mea dar a spus ca mar pune sa aleg intre el si copil... i-am explicat ca vreau sa fac si eu copii dar pot sa fac si 10 ca tot vreau sa infiez unul i-am spus ca daca el ar fi crescut la orfelinat nu iar fi fost usor si sa se puna in locul copiilor de acolo... dar nu acceptasadsadsad...cum sai ex?sadsadsad... el spune ca vreau copil de la orfelinat pentru bani dar nu este asasadsadsi ca el nu creste copii altorasadsadsad

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

De ce nu faci cu el un copil pentru inceput? Sa vedeti care e treaba, cum va descurcati. si in timp cred ca iti vei schimba parerea, tu sau el. Oricum, f frumos din partea ta ca vrei sa infiezi. O imbratisare pentru asta.

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Parerea mea ar fi ca amandoi aveti dreptate in felul vostru si as alege ca o cale de mijloc-SA AM INTAI COPILUL MEU! si apoi daca in continuare iti doresti sa infiezi unul! TREBUIE SA FII SIGURA CA NU VEI FACE DEOSEBIRI SUFLETESTI INTRE CEI DOI COPII! Problema nu este asa de simpla petru ca dragostea de mama e un pic diferita de dragostea de copii, in gen.Mai tarziu, copiii simt asta si de aceea e bine sa cumpanesti toate aspectele daca vei face un astfel de pas! Oricum te felicit pentru sufletul tau bun!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

DA, e cam greu, pacat ca gandeste asa! Incearca sa ii dai exemplul lui Elena Carstea, care a infiat 2 fetite, Teo, si altii. fotbalisti si manelisti! A face asa ceva da dovada de un suflet nobil, dar el, daca nu accepta, inseamna ca nu prea mai moare nici dupa tine! Ia pune-l sa aleaga intre tine si adoptie, sa vezi, nu fuge?! Mai bine acum, decat mai tarziu, si sa suferi mai mult! Eventual vezi la leagane daca au un psihohog, si vorbeste cu el/ea, poate are niste ponturi pentru unul ca el! SUCCESS!

| nicky a răspuns:

Daca ai infia un copil ai face un lucru maret demn de respect, ai face un mare bine unui copil, mai insista poate va intelege. Bafta.

| moonY a răspuns:

Si cum il alegi pe acela care vrei sa'l infiezi? sunt atatia copilasi tristi, fara viitor. abandonati acolo, condamnati sa fie privati de iubire.cum poti intra intr'un orfelinat.sa privesti multimea de ochisori tristi.si sa alegi. la intamplare un copil?
e de admirat, intr'adevar ca vrei sa ajuti.insa eu n'as putea sa fac o alegere. i'as lua pe toti. dar cum nu pot.si mi'as face rau singura ducandu'ma acolo.prefer sa stau in banca mea.
stiu, sunt egoista.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu m+am gandit ca o sa iau un copli abandonat pentru ca sunt destui care sufera si isi distrug viitorul din cauza unor parinti inconstienti si eu as fi implinita daca as face macar unul fericit si l-as iubi ca pe copilul meu

| lia a răspuns:

Pai eu zic asa...in primul rand ocupate ca acel DACA sa devina realitatewinking Apoi cu timpul, parerile ambilor se vor schimba, poate ca tu nu vei mai dori acest lucru...sau poate ca el se va sincroniza cu ideea ta; Cine stie? Nu incerca sa-i schimbi parerea baiatului pentru ca nu vei reusi decat sa iti faci singura rau. Daca este sa va potriviti... intr-un fel, sau altul reusiti voi sa ajungeti la un consenswinking

| friedaka a răspuns:

Parerea mea e ca n-o sa reusesti sa-l convingi. La noi in familie se intampla exact acelasi lucru si suntem deja casatoriti de 6 ani. Cred ca pur si simplu suntem construiti diferit si daca el simte ca n-ar putea iubi un alt copil decat pe al lui, n-ai ce sa-i faci. Fie renunti la el, fie la ideea de a infia un copil, astfel de convingeri nu se pot schimba.

| sorana_1576 a răspuns:

Daca el nu te intelege ce-ti doresti tu, atunci cine. spune-i ca simti, ca acei copii au nevoie de cineva care sa-i iubeasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa viata sa mearga inainte. fa cati copii vrei, intreaba pe cei ce au trcut prin asa ceva si probabel te vei razgandi. din cate stiu relatia, se rupe in jurul adolescentei, in cazul in care copilul afla.sau la maturitate cand ai devii indiferenta cu toata educatia ce o sa eu dai.eu vorbesc de cazuri, cunoscute de aproape. poti intreba pe cei implicati direct si-ti vor raspunde.este laudabil gestul, dar de regula sunt multe dezamagiri dupa ani de efort, financiar, sentimental, familial.etc.