Otilia, Paula, Miruna, Daria...sunt nume frumoase si inspira eleganta si putere ...parerea mea
Si eu am fetita si intrebarea asta mi-am pus-o inainte de a naste si am ales inna - numele mamei mele
Am o fetita si am botezat-o Beatrice Andreea. Beatrice pentru ca vreau ca ea sa calatoreasca si sa cunoasca foarte multe locuri, fapte, oameni. Andreea de la cel despre care se spune ca a increstinat un numar impresionant de oameni, in zona Dobrogei.
Daca voi avea o fetita o sa-i pun numele: evelyn Judith.Imi mai place si ana, patricia, sara, salomeea.
Maia, Catalina, Erica, Sara, Irene, Alexandra... sunt nume oarecum rare, majoritatea de origine greaca.
Am o fetita Natalia - de ce Natalia, pentru ca pe bunica mea a chemat-o asa si a mai coincis ca si pe fata nasii sa o cheme tot la fel
nu mi-am dorit alt nume pentru ea
Daca voi avea o fetita as vrea sa o cheme Jessica Beatrice, de ce? asa pur si simplu.
Buna, daca tu ai aflat aceasta veste sa fie intr-un ceas bun eu am o fetita pe care o cheama CRINA este un nume frumos un-i asa? Bafta
Eu m-am gandit la mai multe si nu ma pot decide, nicoleta adriana, sau camelia-laura, sau simplu delia. mi se par frumoase sunt romanesti, as vrea ca fata mea sa aiba nume de floare(pentru ca va fi frumoasa ca o floare)alina e frumos ca vad ca e numele tau nu m-am gandit la numele asta pana acum dar ar putea sa o cheme asa.
deeapa întreabă: