| MyLifeIsAmazing a întrebat:

Daca ati ajunge milionari peste noapte ("aflati ca bunica de la tara a avut o comoara sub casa" laughing ) ce vreti sa schimbati in Romania?

Răspuns Câştigător
| laviniaerg a răspuns:

Ca sa schimbi romania, trebuie intai sa schimbi oamenii. iar asta e imposibil. am o parere mult prea proasta despre tara asta asa ca eu pesronal cu siguranta as lua banii si as pleca in lume. tu nu?

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu banii mei ar schimba Romania! Mentalitatea oamenilor nu se schimba numai cu bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoalabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimb locul casei ca sa scot comoara la lumina laughing

| Didw a răspuns:

Eu una as schimba totul love struck.
Bye, bye kiss

| anonimathebest a răspuns:

As cauta o lopata, as muta casa si hai la sapat! Si cu acei bani as intra in politica si as incerca sa ajung presedinte si voi face un noua conducere cu oameni capabili sa conduca bine, nu ca pampalaii si gangsterii astia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.toate sunt bune si frumoase. oamenii trebuie sa se schimbe singuri.de aia e o tara libera.

| shadovv a răspuns:

As interzice cenzura rolling on the floor

| fosa.poplitee a răspuns:

Mi-as face bagajele si as pleca laughing)) Ca sa schimbi romania, trebuie adusi alti oameni aici laughing Deci.este imposibil.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sistemul sanitar care este infect de la un cap la altul.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

I-as muta pe romani cu tot neamul lor in alta tara.As curata tara de gunoaie si la propriu si la figurat. Le-as permite sa vina numai in vizita in tara asta atat de frumoasa si totusi atat de distrusaraised eyebrows

| lilboutique a răspuns:

Nu as schimba Romania, as pleca departeeeeeeeeee de aici!

| unione a răspuns:

Pretul berii nefiltrate

| Roberta00 a răspuns:

Mai intai ma schimb pe mine si dupa aia romania!

| Bacemi a răspuns:

As incerca sa ridic o noua generatie de tineri progresisti, implicati cu adevarat. As finanta promovarea talentelor.

| YukiMrM a răspuns:

As schimba iala la usa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic, sa schimb viata mea

Întrebări similare