Daca as avea din nou 17 ani, dar cu mintea de acum... ehei, as sti sa-mi gestionez prioritatile altfel. As calatori mai mult. As vizita mult mai multe galerii de arta si muzee.
As studia mai mult. Este mult mai usor de asimulat informatiile la varsta aia si tare sunt folositoare mai tarziu. Pacat ca nu putem intelege asta cand suntem tineri.
Nu mulțumesc.
Nu-mi surâde ideea, nici cu mintea de acum, nici cu mintea de atunci. Am avut noroc și am mers pe cărarea corectă și am făcut ce trebuie. A doua oară poate n-aș mai fi atât de norocos.
Aceleași lucruri pe care le-am făcut când aveam 17 ani. Dar dacă aș fii avut 17 ani cu mentalitatea pe care o am acum ( am 20 de ani ), în primul rând, nu aș mai fi pierdut timpul pe laptop, respectiv pe jocuri și aș fi folosit timpul mai util, cred ( nu sunt sigur dacă aș fi reușit ).
M-aș fi apucat de sală de atunci, nu de acum câteva luni, acum eram mai departe.
Și încă câteva lucruri probabil, nu sunt sigur.
Cu mintea de acum as corecta multe si sigur nu as mai face aceleași greșeli, as face altele noi poate mai bune.
?
Sincer, tot ce am facut la 17 ani. M-am distrat super bine in perioadele alea. Nu regret nimic si nu am scapat nimic din ceea ce am vrut sa fac. So...
As iesi mai mult din casa. As petrece mai mult timp cu prietenele mele pe care abia mai apuc acum sa le vad. Pe scurt...mai sociabila.