Eu am si baietel si fetita.Baiat Dragos Eduard fetita Sara Ines si imi mai place pentru baiat Samuel
Cand vei ramane insarcinata, iti vei da seama cu usurinta ce nume ti-ar placea pentru copilul tau. In plus, va avea si tatal un cuvant de spus, asa ca veti "negocia". Pe fetele mele le cheama ALEXANDRA TANIA si TEODORA FLAVIA.
Pt fata: Maria
Pt baiat:Stefan
Oricum as vrea sa ii dau un nume de Sfant ca sa aiba un Sfant protector Iar astea sunt numele mele preferate.
Fataaiana(ca pe mine), Sara, Maia, Mira, Isik, Samira, Jade, Natalie;
Baiat:Kevin, Andrei, Adi, Alex, Radu, Vlad, Bogdan.
by daii
Nume de fete:Ylona, Isabela, Maya, Adelina ca pe mine
Baietii:Eduard, Antonio
Buna!
Ma e pana atunci dar mie imi plac numele acestea:
fata:Bianca
baiataniel
Mai e muuuult pana atunci. Cred ca le-as pune un nume mai rar. Imi plac Eduard si Beatriz.
Pentru fetite: Flavia, Natalia, Andra, Anda
Pentru baietei: Oliver, Cosmin, Marius
Bogadan, Sergiu, Dragos, Marius, Silviu, Razvan, Darius...Amalia, Ruxandra, Sara, Sorina, Analy, Ranya
Sofia - Natalia, Eva - Maria (pentru fata...am multe idei )
Andrei, Robert, David ...combinate intre ele
Eu sunt pusa in situatia de a fi nasa(inca nu mama) Din tot ce ati scris aici cred ca ii voi pune numele: Anastasia Elena.si in kaz ca voi fi nasa de baiat : Radu Stefan
mersi pentru sugestii
Fete: elena, maria, felicia, julieta, ioana, monica, mihaela, natalia, maya, paula, eliza, yolanda, anca, nicoleta, steliana, silvia si pentru baieti:andrei, mihai, silviu, paul, gabriel, cristi, antonio, bogdan sebastian, ionut, etc!
Pt baieti:Edward, Alex, Seby
Pt. fetite:Adreea(deea), Sophy,
Sper ca ti-am fost de folos, mii de pupici de ciocolata pentru tine!
FlorinaLuminitza întreabă: