Daca as avea baiat i-as pune numele Leonardo(Leo)
si pentru fata Dana sau Emanuela(Ela)
Fetita - Alexandra.
Baiat - Andrei.
Dar am mai multe variante pentru al doilea prenume. De exemplu, Elena, Carina, Laura, Maia, Valeria, Lia, Sandra, Violeta, Sabrina, Victoria, respectiv, Vlad, David, Cristian, Maxim, Valentin, Dan, Alex, Geo.
Eu una daca a-si avea fata ar chema-o Ana Maria Luna... iar daca e baiat Catalin Cristian!
Fata: Patricia, Alessia, Beatrice, Erika
Baiat:Robert, Razvan, Rares, Darius
Fata: alice baiat: edward :X[pentru ca il ador pe edward din twilight si imi place si numele]
Daca as avea fetita: Maya, Alexandra, Daiana, iar daca as avea baietel: Razvan, Andrei, Alexandru etc
Hmmm...pentru baiat:Ioaquim, Yaris, Raiss, Sasha, Evelin, Carol si pentru fata: Haniel, Brenda, Aida, Sabrina...etc:d
Fata cred ca Jessica, Cristina, Maia sau Antonia, iar baiat - Alex, Vlad, Tomi(Tom), Tudor sau Robert.
Am un baietel care se numeste Andrei-Robert si mi-as mai dori o fetita (as vrea sa-i pun numele Carina)Bafta!
Daca ar fi baiat: Rafael, Victor, Alexandru, Tudor, Dragos sau Iulian
daca ar fi fata: Rafaela, Emanuela, Ruxandra, Casandra, Daria, Iuliana, Daiana, Alesia, Beatrice, Cleopatra, Gloria, Melania, Natalia sau Crina
...stiu ca am pus cam multe nume dar toate sunt frumoase
nu as putea sa ma decid doar pentru un nume
Bună.
Dacă ar fi băiat prefer Nicolae Alin iar ca fată Alexia Delia.
Pa, pa.
Eu vreau sa am 2 fetite si un baiat.pe fete le va chema asa Maya Alina si Roberta Gabriele[alina si gabriela cele mai bune prietene ale mele si le-am promis ca daca voi avea 2 fete ele vor purta numele lor] Maya si Roberta imi plac mie.Si nume de baiat...Filip Matei.
cerculetezburatoare întreabă:
nonamenohate întreabă:
prfml întreabă: