| adee_8962 a întrebat:

Daca ati fi nevoiti sa alegeti intre prieteni si iubit/iubita,, cu cine ati ramne?sad si De ce?

7 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Depinde.
daca am niste prieteni de milioane si sa ma pot baza pe ei oriunde oricand, iar pe iubit nu prea atunci as alegere prietenii.
si bineinteles invers.
insa daca persoana care tea pus sa alegi te iubeste cu adevarat atunci nu tear pune sa alegi.

| sensa a răspuns:

In mod normal as fi tentata sa zic sa lasi pe cel ce te pune sa alegi.insa exista posibilitatea ca acel cineva sa te puna sa iei decizia asta tocmai pentru a-ti fi tie mai bine.deschide ochii si vezi cine e cel"adevarat", cine "merita". sincer nu inteleg dc se pun astfel de intrebari aici.credeti ca exista un rasp universal pentru astfel de situatii? sau ca un strain va cunoaste situatia in care va aflati mai bine decat o cunoasteti voi astfel incat sa fie'avizat" sa-si dea cu parerea?

| yonutz1 a răspuns:

Pai depinde de situatie.

| fuckThisLife a răspuns:

Si eu am pus intrebarea astalaughing
daca prietenii te pun sa alegi nu iti sunt prieteni la fel si cu iubitul/iubita, cand te pune sa alegi inseamna ca nu te iubeste

| Alinuu24 a răspuns:

Nu stiu, nu am fost pusa in situatia asta, dar cred ca prietenii nu stiu straight face. Priateni buni nu prea gasesti peste tot, dar un iubit il gasesti mereu.Nu te lua dupa mine, asculta si sfaturile celorlatihappy.In mom de fata asta imi vine in capstraight face.

Te pup:*.

| cristiana1998 a răspuns:

Eu as alege prietenii, dar doar aceea adevarati...pentru ca prieteni vei avea intotddeauna zic eu dar iubitul, iubita se mai schimba.:_j

| ciocolatadevanilie a răspuns:

Buna!
in primul` rand ai grija la persoana care tea pus sa alegi. daca as stii ca am prieteni adevarati i-as alege pe ei indiferent cat de dureros ar fi ca m-as desparti de iubit.pentru ca peste suferinta asta treci mai usor decat daca tiai pierde toti prietenii si la un moment dat tear lasa si el/ea.cel mai bine ar fi sa alegi cum iti dicteaza tie inima nu te lua dupa parerile noastre pentru ca nu-ti stim povestea
Pa-pa!