Cu inima as alege Romania ca e tara mea.
cu capul as alege o tara nordica. Olanda, Suedia, Finlanda, Norvegia
O tara cu un nivel de trai ridicat unde sa stiu ca indiferent cat de batut in cap iese copilul meu (iq-ul din nastere nu este alegerea nimanui) nu va muri de foame si nu se va chinui ca un sclav pe plantatie.
Într-una din țările nordice ale Europei, pentru că au cele mai bune sisteme de învățământ din lume și, bineînțeles, pentru că sunt țări dezvoltate.
Cele mai usoare sisteme de invatamant din lume si utile, nu ca in Romania faci la matematica chestii inutile.
Din aceasta cauza sunt si tarile dezvoltate, faci ce iti place si la ce esti bun inca din generala.
Nu m-am putut abtine sa nu zic
Într-adevăr, se poate mult mai bine, alții o duc mai bine decât noi, dar încearcă să privești și tu partea bună a lucrurilor. Cum spunea cineva: chiar dacă n-o să te mai pună nimeni în viața asta să calculezi un logaritm, ai șanse să înțelegi un concept dintr-un documentar de pe Discovery; ))
Partea buna a lucrurilor sta, in salariu fie ca se accepta fie ca nu.
Nu inteleg de ce unii oameni tot insista ca nu conteaza acest aspect cand tocmai el este baza vietii .
Este adevarat ca sunt lucruri mai importante decat banii dar acele lucruri trebuie intretinute cu bani.
EX:Familia, degeaba o ai daca nu o poti intretine.
Sunt de acord cu tine. La partea cu salariile n-am cum să te contrazic.
As alege Anglia sau Germania deoarece stiu engleza destul de bine incat sa ma inteleaga oameni ce vreau sa spun
Orice tara nordica, Australia sau Japonia.
Motivele sunt extrem de simple.
Nivelul de dezvoltare,
Sistemul de invatamant,
Sistemul medical,
Starea de bine,
Speranta de viata!