Asta nu va poate raspunde nimeni.
In functie de cum ia-ti invatat, acum nu poti nici sa-i invelesti pana la 40 de ani.
Pana la 7 ani ar fi parerea mea, dar depinde cum ia-ti invatat, depinde daca e fata sau baiat etc.
Nu puteti sa il inveliti mereu, pentru ca altfel riscati sa ajunga prea " mamosi " sa depinda foarte mult de mama lor, nu zic ca n-ar fi ok sa depinda de dumneavoastra, dar e un obicei pe care ar trebui ca in timp sa nu-l mai aveti, nici dumneavoastra nici ei.
Daca il invelesti si la 13 ani nu e nici o problema pentru ca prin asta iti demonstrezi dragostea fat de coil si grija penntru el
Pai atat timp cat nu ii rasfeti prea tare in rest...cred ca pana la orice varsta! (bine, recunosc, mi s-ar parea dubios sa locuiesti in continuare cu parintii dupa 30 de ani...)
Fetita mea are 2 ani si 9 luni si am fost foarte surprinsa sa vad ca isi trage paturica si se inveleste singura(de vreo saptamana). Bineinteles ca eu o verific (uneori de cateva ori pe noapte), e prea mica sa se poata inveli bine.Probabil ca voi face asta si cand va fi mare, imi place sa o pup inainte de culcare, dupa poveste, cantecel... avem un adevarat ritual!
Cred ca dc ar fi dupa noi am face asta pana s-ar casatori si dc s-ar putea si dupa. dar am citit intr-un articol ca un copil pana la 8 ani mai ai voie sa-l cocolosesti, dar apoi tb sa-i dai voie sa-si poarte singurel de grija, sa prinda incet, incet aripioare.
Pe mine inca ma inveleste mama cand ma mai duc pe-acasa si mi se pare super-dulce! Nu cred ca e ceva deplasat, nu e ca si cand m-ar fi cocolosit si nici nu e ceva care sa dauneze!