| anka a întrebat:

Daca aveti mai multi copii puteti spune cu mana pe inima ca nu ii iubiti diferit? Mai ganditi-va!

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Nu am copii, inca,,, dar pot gandi si raspunde intrebarii tale, prin a-ti spune, si anume: iubirea nu se "masoara", ci poate se "targuieste", in anumite situatii cu trecerea timpului, ajungand la ideea ca,"extremele"(+,-) intotdeauna in viata se vor atrage... ceva de la natura; asadar creandu'se o atitudine spirituala, o "balanta",,, de unde si zic, ca incep si acele "diferente" pe baza de motive; exemplu "mama cu fiul, iar tata cu fata",,, dehhappy, cica, cine se "aseamana se adunatongue"...

10 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Eu am unul si ma bucur pentru ca asa este nu poti sa-ti iubesti copii asa. Eu simt asta pe propria mea piele. Tata era cu mine, mama il iubeste mai mult pe fratele meu.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Am doi copii si cum as putea sa spun ca nu îi iubesc la fel, ar fi o nebunie sa fac diferente intr ei. Nu pot gandi altfel, ei sunt tot ce am mai scump pe lume.

| bluerose a răspuns:

Eu nu am copii, am un frate si nu am simtit niciodata ca parintii sa faca deosebire intre noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am gandit cand i-am facut. da ii iubesc mult.in aceeasi masura.

| Barajag a răspuns:

Am un singur copil si daca ar veni si cel de-al doilea, l-as iubi la fel de mult cum il iubesc pe cel pe care il amhappy

| JeSa a răspuns:

Multumesc!

| remus a răspuns:

In unele cazuri se poate spune ca ii iubesc diferit, asta pe moment, in rest egal. Depinde foarte mult de felul de a fi a fiecaruia, mie imi place cand ma mint sa ma minta frumos.

| anka explică:

Nu cred ca voi gasi printre voi un parinte care sa imi raspunda ca face diferente intre copii dar sunt sigura ca multi copii care nu sunt singuri la parinti simt diferenta. Chiar si eu.

| remus a răspuns:

Asa este, ai dreptate, banuiesc acest aspect l-ai simtit pe prorpria piele! se mai intampla, suntem oamenii.

| aberu a răspuns:

Iubirea pentru proprii copii e nemasurata, insa vei avea preferinte diferite intre ei.