În principiu da, după mama ta urmează toate rudele apropiate, iar dacă nu o să vrea nimeni o puteți duce la un azil unde cheltuielile pot fi acoperite cu pensia acesteia. Sper că te-am ajutat
Multumesc
Cu multă plăcere! Toate cele bune ție și familiei tale, în special bunicii tale. (Mic sfat, bucură-te de ei cât sunt în viață și încearcă pe cât poți să nu te cerți cu ei).
Când și bunica mea a început să sufere de demență, am apelat imediat la [url=https://confortacasa.net/ro/]Azilul de bătrâni din România[/url] „Confort de casă" pentru ajutor. Și ne-a plăcut absolut totul acolo, bunica mea locuiește confortabil acolo și nu îmi fac griji pentru ea. Acesta este un loc sigur, puteți încerca să mergeți acolo.
Când și bunica mea a început să sufere de demență, am apelat imediat la Azilul de bătrâni din România „Confort de casă" pentru ajutor. Și ne-a plăcut absolut totul acolo, bunica mea locuiește confortabil acolo și nu îmi fac griji pentru ea. Acesta este un loc sigur, puteți încerca să mergeți acolo.