Depinde cat de mult mi-a placut persoana respectiva, daca chiar aveam sentimente, da, o a 2-a sansa acord, dar o a 3-a clar nu.
Nu, nu l-as ierta! Niciodata!
Daca ala nu te-a iubit de prima oara, alergand la "fosta" cum iti va dovedii tie, ca nu te va parasii curand, cand va gasi o alta?
Nu, nu i-as acorda o alta sansa pentru ca nu va schimba nimic, in sentimentele lui fata de fata.
Poate sa fie un om nehotarat dar asta nu ii disculpa gestul. Daca tot o mai vroia pe fosta nu trebuia sa inceapa o relatie cu mine, sa ma faca sa pun suflet, sa investesc sentimente si dupa sa ma paraseasca pentru ca el nu e sigur de ce simte.
In capul meu ar fi cateva intrebari.M-a luat ca pe pansament? Nu la mai vrut fosta inapoi si s-a intors la mine? Si si daca m-as impaca cu el ideile astea nu imi vor iesi din cap si mereu ii voi reprosa.
Niciodată!
Nu sunt rezerva nimănui, nu aș accepta pe cineva care mă părăsește pentru o fostă ca mai tarziu să se întoarcă înapoi.
Pana acum n-am primit inapoi pe niciunul din cei care m-au parasit dar teoretic e posibil sa fac asta daca l-as iubi foarte mult si daca as crede in sinceritatea si in dragostea lui. Dar unul care m-a parasit odata greu de crezut ca va mai putea fi convingator. Ar trebui sa faca mult mai mult decat a facut prima data cand m-a cucerit.
Niciodata!
Indecis, va repeta figura mereu, poate si cu altele nu numai cu "fostele".
Nu, acum recent mi s-a întâmplat ceva de genul și mai mult de o prietenie nu o sa mai fie niciodată.
Daca inteleg bine el are o pasiune pentru „foste". Adica te-a lasat pe tine pentru fosta, apoi a lasat-o pe fosta pentru iarasi fosta-adica tu.Intr-un fel e un tip stabil,nu umbla dupa altele,dar nu se stie cat va fi asa, ar putea intr-o zi sa cunoasca pe vreouna, apoi inca pe una si sa devina ele fostele lui, cand prima, cand a doua.In fine, sper ca ti-am dat un sfat bun...
Nu. Sa rămână cu ea. E clar ca mai simte ceva pentru fosta dacă te a lăsat pentru ea, probabil ea l a respins și s-a întors la tine.
Sunt doar scuze.
Daca a făcut-o o data o va mai face și pe viitor
Nu te lasă păcălit de sentimente.
Cum adică :M-am dus la ia pentru ca insistat și etc.
PE BUNE?
Daca eram în locul tau.
II zicem doar atât.
MAR. Ș CURV@ MASCULINĂ!
Odata ce e cu altcineva nu tine suficient la tine, nu merita pe lumea asta exista si altcineva care nu te tradeaza
Daca isi schimba iubita ca pe sosete, ce te face sa crezi ca nu o sa te schimbe pe tine, cu alta, model mai tanar, cu prima ocazie?
eu nu i-as mai da nici o sansa, sau as face relatie "deschisa" daca am coafeaza, atunci stii macar de ce
2 adevaruri in dragoste:
iertarea in dragoste nu exista
un om care te iubeste nu iti greseste
Nici daca s-ar pune in genunchi. Fetelor, faceti rost de niste standarde, va rog. Daca un barbat te vrea cu adevarat, nu exista ce ai scris tu mai sus. Sper sa-ti fie de folos
El sustine ca ea a fost cea care a insistat sa reia relatia si ca el a cedat. Dar ca a constatat ca ea nu s-a schimbat deloc, nu se mai intelegeau si s-au despartit.
anonim_4396 întreabă: