| Juzzztme a întrebat:

Daca cineva drag nu ar prinde un apropo referitor la faptul ca azi este ziua voastra, reprosandu-i, si ipotetic infuriindu-va ulterios pe respectiva persoana, credeti ca ar mai putea face ceva care sa va demonstreze ca ii pare rau? Daca da, ce anume?

Raspunsuri serioase va rog, e o chestiune de "viata si de moarte".

2 răspunsuri:
| zenaly a răspuns:

Cineva ^drag^ mie nu mi-a dat nici macar o floare de camp. Mi-a zis la multi ani dar totusi... Asa ca inteleg reprosurile si furia. Esti cel care nu a priceput, nu? Altfel nu te-ar mai interesa ce poti face sa demonstrzi ca-ti pare rau. Ce anume sa iei? Ce ti-a reprosat, ca nici macar o floare nu ai luat sau se astepta la un cadou mai mare? Daca vrei sa ai succes, ia o floare destul de mica, cat sa incapa in buzunar, dar sa nu o storcesti si cand nu se asteapta dai-o. Dar ia si un cadou de "imi pare rau": orice fata apreciaza un parfum bun sau niste bijuterii(pot fi din argint-un model mai deosebit). Sau alta varianta care nu da gres garantat:daca nu are obligatii(un sot) iai un buchet cu cati ani a implinit, sun-o si vezi daca-i acasa, infiinteaza-te cu el in fata usii ca atunci cand deschide usa sa vada florile si nu pe tine prima data. Dar buchetul trebuie sa fie impunator si nu neaparat scump. Eu am incercat cu cele mai ieftine flori(am uitat de ziua prietenei mele) si prin acest gest mi-a iertat toate pacatele trecute si viitoare, cum s-a exprimat. Sa-mi spui daca a mers.bafta

| Dmonik a răspuns:

Eu nu tin foarte tare ca oamenii sa isi aminteasca despre faptul asta: ca e ziua mea. Am inteles ca sunt alte lucruri mai importante decat o zi din calendar!