Stiu un singur lucru concret, niciodata sa nu oferi mai mult decat primesti.
Am ridicat destule persoane pe piedestaluri, iar dupa prea mult timp in care mi-am incalcat regula de aur, tot eu i-am doborat de pe acele piedestaluri.
Unele persoane incep sa se schimbe dupa prea multa atentie si se distruge acel "echilibru".
Tine de persoana si cum percepe aceasta atentie.
O singura persoana sa fie pe locul intai, o cunosti, locuieste in oglinda.
Iar pentru prea multa importanta cand vine vorba de unele persoane, mai rarut ca-i mai dragut.
Mai sunt si astfel de cazuri dar mai rar, de obicei acea relatie devine mai stransa!
Depinde de persoana sa stii. Unora le place sa fie bagati in seama de iubita si persoana care iubeste castiga importanta.Altii au nevoie de "spatiu".nu vor sa fie asa de "sufocati". Totul e sa observi ce anume ii place. daca vrea sa ii dai mai multa importanta sau nu. Observi si tte mulezi la cerintele lui. Vorbesc de amandoua sexele, nu numai de fete.
E cu 2 taisuri. In general depinde de partener: daca se simte dator, te rasplateste cu aceeasi compasiune. Daca e nesimtit, va profita de acest aspect. De asta se si tot zice ca trebuie sa va cunoasteti partenerul inainte de a fi cu el.
P.S.: Peste cativa ani incearca sa-ti recitesti intrebarile de pe TPU. Ai sa intelegi atunci de ce.
Depinde cum stau lucrurile, rectifica intrebarea. Daca te iubeste, normal ca nu. Daca nu, nu are nici un interes fata de tine, deci da, o sa devii la un moment dat un stress pentru respectiv.
Evileye6 întreabă: