De cate ori nu mi-a spus si mie, dar tot la mine tine Mama ramane tot mama si iti spun ca ar face orice pentru odraslele eie. Oricum revenind la vorba asta: astea sunt vorbe spuse la nervi; cate nu spui la nervi? Dar respecta-ti parintii ca sunt cei mai valorosi oameni din viata ta pe care nu ii vei putea inlocui niciodata!
As astepta sa treaca un pic supararea mamicii. Dupa care as incerca a vorbesc cu ea sa clarific situatia.
E ceva grav. Inseamna ca dumneaei este foarte foarte suparata pe tine. O intrebare mai buna ar ii fost ce nu ati face.
Pai in primnul rand as lasa-o 2 zile sa se linisteasca apoi i-as spune ca am luat numai note bune [straduinu-ma sa le iau], apoi i-as lua flori. I-as spune ca a primit o scrisoare sau as aseza una pe dulap in care sa-mi cer scuze detaliat. Cu cuvinte pompoase cu artificii [ceva poetic]. si l-a sfarsit as lua-o in brate si i-as cere de o mie de ori scuze.
Nu stiu ce sa zic. Mama ta a fost atinsa de ceea ce ai facut.
Cred ca a deranjat-o rau de tot daca ti-a sps asta.
Eu iti urez succes.
Dah ce prostie poti sa facei incat sa iti spuna propria ta mama sa nu ii mai spui:mama? :-o
Am auzit multe, dar asa ceva mai rar.hm cred ca ar trebui sa te intrebi daca nu cumva are niste baiuri.nu stiu ce esti,baiat sau fata, daca esti fata si ai ramas gravida atunci o inteleg, dar e o decizie prea radicala.ma gasesti si pe mess daca vrei just_me_forever11.sunt comunicativ asa ca va astept
Daca mama este mai temperamentala intr-o anumita perioada, da se pot zice si chesti de genul acesta, poate ai dezamagito prea tare. wathever indiferent de ce ai facut. sa stii ca este doar un cuvant spus la nervi care nu trebuie luat in augur, nu trebuie bagat in seama pur si simplu.Si mama mea mi-a spus de 3 ori chestia asta: odata cand m-am apucat de iarba, odata cand am suparato urat ca n-am fost 3 zile acasa, iar odata cand i-am zis dispari=) dar sincer crede-ma nu trebuie sa dai crezanie, am 18 ani chestile astea sau intamplat mai de mult. ORICUM STIU CA MAMA CU TOATE CA A SPUS ACESTE CUVINTE MA IUBESTE CEL MAI MULT DINTRE FRATI, SI DIN VIATA EI.Asta ar trebui sa crezi si tu.Phsiiologie inversa, ea te iubeste cel mai mult de accea ti-a zis asta, crezand ca te va afecta si iti va schimba comportamentul, daca vrei funda:O3 n-am nici una si la chestiile familie ma pricep bafta>
Nu cred ca mama ar zice asa ceva, si daca ar zice, ar zice la nervi
nu i-as mai spune, ar striga-o pe nume, si stiu ca peste o zi doua o sa-i para rau, ii aiurea sa nu-i spui mamei tale " mama " si mi se pare ciudat sa o strigi pe nume, oricum daca mama ta ti-a spus asa ceva, inseamna ca ai suprat-o cam dare, dar sigur o sa-i treaca
Pai asta e foarte dureros. Daca mama ta intr-adevar ti-a spus asta sfatul meu este sa o strigi pe numele ei mic ca sa realizeze cat a gresit :* succes
Hai cu lălăitu dacă nu i-ai spune cateva zile mama s-ar simti destul de nasol adica stiu din propria experienta...ori cum nu dispera ca ii trece ei
anonim_4396 întreabă:
RODI8817 întreabă: