anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DACĂ EȘTI BĂRBAT ȘI ESTI INTR-UN PARC DIN BUCUREȘRI ȘI AI UN COPIL ÎN MANDUCA DIN ĂSTA MIC 1 an, cum faci pipi pe un pom?
Te duci cu copilul in pădure sa te vada toată lumea că intri cu el in pădure? Sau intri cu el in toaleta aceea imputită publica de plastic!?

Sau daca trebuie sa ai grija de o fată de 5...6 ani în Mol si vrea sa se ducă la WC ce faci tu ca și bărbat in cazul acesta o duci la toaletă la femei sau la bărbați?
Ce faci intri cu ea sa o tii sa nu se aseze cu fundul pe wc-ul acela?
Cum o ții să nu facă pipi pe tine?
Ce faci dacă trebuie să mai ai grija in acel timp inca de 2 copii unul de 3 ani și unul de 5 ani neascultători!? Ce faci cu acei copii?

Ce faci dacă esti bărbat și esti intr-un parc cu oameni si trebuie sa ai grija de 3 fete: una de 4 ani, una de 6 ani și una de 1 an?
Și vrei să mergi sa faci pipi pe pom?

Ce faci daca esti in oras si nu exista nicăieri o toaleta publică si esti cu o fata de 6 ani una de 5 ani si una de 1 an in manduca si un baiat de 3 ani de care trebuie sa ai grija?

( ea de 6 ani fiind foarte iresponsabila, razvrătită neputundu-te baza pe ea ca nu o sa facă intentionat prostii gen sa vrea sa omoare pe unul din fratii ei pentru nu stiu ce cearta, sa ii arunce in lac sau inaintea tramvaiului din orgolii prostesti).
Cum se procedează în cazul acesta când vreau să mă duc repede după colțul blocului să fac pipi pe zid într-un gang... Și ăștia pe care ii am cu mine nu sunt deloc ascultători ci fiecare dintre ei are dobitocenia lui si răzvrătirea lui și nu ascultă nici de mine nici unul de altul!?

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Încuietoare întrebări. ))

Iei trei pampersi pentru copii si unul pentru adult.
Nu se urinează pe pomi. sad

| Bronson1 a răspuns (pentru floresdemayo):

Lasa-l pe om sa ude un pom.
E natural, e bio!

| floresdemayo a răspuns (pentru Bronson1):

Nu, la pom au voie doar cățeii.

| SilentRain a răspuns:

De ce ai ieși singur din casă cu atâtea copii mici? E regulă de aur pentru părinți caca, pipi și papa înainte să îi scoți afară

| GouDidodino a răspuns:

Ii pun în lesă

| Together a răspuns:

Tine-i in casa mai bine.