Daca se casatoreste nu prea ai de ce sa intrerupi pentru ca acei oameni se iubesc! si nu cred ca s-ar uita dupa la tine, ba chiar ar avea dusmanie pe tine! funda?
Cauta alt baiat, daca intrerupi casatoria dupa ce ca te faci de tot rahatul, baiatul respectiv cred ca te-ar uri si nici nu ar sta cu tine
Wau, cred că asta e întrebarea săptămânii! Tu crezi că "filmul" ce-l trăim în viața reală e o comedie romantică? Crezi că poți schimba un destin... dacă strigi din toti plămânii: Nuuuuuuuuuu, nuuuu, nu?!
N-ai cum! Dacă și-a aflat aleasa, lasă-l să fie fericit!
Caută si tu fericirea, dar alături de altcineva.
Daca-l iubesti lasa-l! cum ar fi sa iti iubesti mult prietenul si alta sa intervina! sa spulbere tot ce ai construit u? vezi? judeca apoi treci la fapte
Varianta a doua e mai blanda pentru toti, nu ai de demonstrat nimic daca doar incerci sa strici nunta, gandeste-te ca poate vine si nunta ta si nu cred ca-ti convine sa o patesti.
Sa cauti alt baiat, pentru ca daca te iubea pe tine nu se casatorea cu alta si nu merita sa astepti pe cineva care nu te iubeste. Bafta
Daca se casatoreste cu alta inseamna ca pe aceea o iubeste.Nu vad cum ai putea opri casatoria.Si apoi decat sa te injosesti cersind iubirea cuiva mai bine cauti um altul.
Nu draga sa nu faci asa ceva mai bine il lasi ca barbati mai sunt e plin pamantul chiar de ar fi sa-i desparti oricum nu te va iubi niciodata dar este decizia ta
Inrerupe-o si-ai sa vezi pe "dracu"... nu face asta, nici macar in gluma sau ma rog... exista un motiv pentru care cei 2 se casatoresc nu? gandeste si tu putin. cauta pe altcineva, care sa merite si sa-ti fie alaturi. pana la urma, ar trebui a fi recunoascatoare ca cel pe care-l "iubesti" se casatoreste, ti-a facut un bine. mai devreme sau mai tarziu, ar fi plecat de langa tine. numai bine si nu face prostii iremediabile, mai tarziu ai sa le regreti incontestabil
snfchj întreabă:
BlackAngel23 întreabă: