Sanse mari sa dai de una care sa prostituat si tu crezi ca a avut o viata decenta.
Daca esti baiat si arati f bine la figura, ai prietena inca din liceu si nu mai ajungi sa te intrebi daca poti sa-ti faci dupa facultate, ca deja ai de mult.
Daca nu prea atragi si n-ai avut inainte, e greu de crezut ca vei fi placut mai in colo, deci da, e mai greu dupa fac sa-ti faci prietena.
Aaaa, ca una va vrea poate, ca n-are incotro si n-are pe altul, asta e posibil, dar eu zic aici de placut sincer.
Stai fara griji nu e greu deloc, e aproape IMPOSIBIL, daca nu iti gasesti o proasta in liceu sau facultate sansele dupa sunt extrem extrem de mici
Probabil te referi ca este greu deoarece o sa ai un loc de munca si mai putin timp petrecut cu distractiile.
Dar nu este la fel pentru toat lumea.Nu trebuie automat dupa ce te angajezi sa intri intr-o rutina (acasa-munca).
Cel mai bine este sa iti faci o relatie serioasa cand simti si cu persoana cu care simti, nu sa incepi acum sa cauti ca vai Doamne termini facultatea si iei ce iti pica la mana.
Dupa ce te angajezi si ai banii tai, capeti si o incredere mai mare si daca iti pastrezi si o viata activa social o sa intalnesti femei si poate si pe cea speciala.
Nu te mai crapona de steriotipuri, ce merge pentru o persoana poate foarte bine sa nu functioneze pentru alta.Tu traieste-ti viata frumos, fi o persoana cu care iti place sa iti petreci tu timpul si o sa apara si oamenii potriviti in viata ta.
Mulțumesc pentru răspuns, apropo, care crezi că sunt cele mai bune locuri în care poți cunoaște femei singure?
Depinde ce iti doresti :
-poti iesi in club,dar pentru ceva serios greu se infiripa ceva de acolo
-multi se cunosc la munca
-daca faci sala,poti cunoaste acolo
Dar cel mai sigur mi se pare daca cunosti prin prieteni,asa ai ocazia sa ii vezi comportamentul fetei /femeiei inainte sa incepeti o relatie.
De exemplu eu am fost abordata de un baiat cand ma intorceam acasa seara,parea suparat,mi-a cerut un foc, dar eu nu fumez si apoi m-a intrebat daca putem sta de vorba foarte frumos si asa am inceput sa ne cunoastem desi initial nu mi-a atras atentia pentru ca sufeream dupa o fosta iubire, cu timpul pentru ca am vazut ca vorbeste frumos si parea ca ma place, m-am atasat de el.
Ideea e sa iesi cat mai mult din casa dupa ce muncesti si sa fii o persoana placuta, restul va veni de la sine.
Parcurile, mallurile și zonele turistice sunt locuri bune pentru a cunoaște fete singure?
Oriunde poti cunoaste fete, daca stii sa vorbesti si nu pari un dubios cum mai vad pe internet care "agata" ei tot ca sunt cei mai frumosi cu siguranta ai sansa sa mai doreasca sa vorbeasca cu tine si dupa. Ca sfat ar fi indicat sa ii dai tu numarul de telefon, ca multe fete nu doresc acest lucru ca sa nu fie deranjate ulterior.Dar daca iti exprimi dorinta de a o revedea fara sa curga bale si ii dai numarul, o lasi pe ea sa decida daca mai vrea sa vorbeasca cu tine sau nu.
AlexandraCori întreabă: