| Maria3458 a întrebat:

Daca esti in jurul varstei de 30 de ani si nu esti realizat, casatorie, copii asta inseamna ca nu esti in randul lumii?

Răspuns Câştigător
| Panamax a răspuns:

Randul lumii la noi nu este acelasi cu randul lumii la altii.
Daca fiecare si-ar vedea de treaba lui, lumea ar fi mult mai buna.

96 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sa fii in rand cu lumea e plictisitor, lasa stacheta unde e si ignor-o pe AnaMaria ca aia merita numai:
https://giphy.com/gifs/looneytunes-cartoon-looney-tunes-dYLWFqSfCKWB5C8MEw

| Yukidaruma a răspuns:

Există persoane care privesc ideea de realizare altfel. Eu cred ca de la 30 de ani începe adevărata viață, cum s-ar spune pentru că treci de pragul copilăriei și începi să ai o altă viziune despre viață și alte obiective. Se presupune ca până acum te-ai concentrat pe studii și carieră și ai cam ignorat posibilii pretendenți ce au trecut pe lângă tine, dar acum, având o minte mai deschisă și matură poți să percepi altfel lucrurile. Eu mereu mi-am zis ca până la 30 de ani nici nu vreau să aud de copii, adică totuși, vreau sa-mi trăiesc propria viața înainte de a crește o alta, plus că e greu să găsești și parteneri compatibili cu tine, căci oricât de bine te-ai înțelege cu el, dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește viitorul și nu sunteți dispuși să faceți compromisuri ca să vă împăcați unul pe altul, atunci niciun copil nu merită niște părinți pe care să-i intereseze să le fie lor bine mai întâi și dupa aia lui. Plus că mi se pare o prostie să vrei să faci un copil doar ca să lași ceva în urmă, el ar trebui să fie rodul iubirii dintre doi oameni și trebuie întâmpinat cu dragoste, grijă și să fie dorit în primul rând. Dacă nu simți nevoia să ai unul în momentul acesta, ia-ți mijloacele necesare astfel încât nici să nu te trezești însărcinată peste noapte. O să-ți dai tu seama atunci când o să vină timpul lui. Fiecare cum își așterne, așa doarme. Succes!

| Maria3458 explică (pentru Yukidaruma):

Multumesc succes si tie un raspuns pe placul meu

| WID a răspuns:

Dupa parerea mea nici n-ar trebui sa te gandesti la asta. Fiecare om isi organizeaza viata asa cum vrea el, nu trebuie sa ii dicteze nimeni nimic. Ce consider? Un astfel de om(cel descris de tine) nu vrea pur si simplu un copil sau o casatorie. Mai este si varianta in care ar vrea ceva de genul doar ca nu reuseste, nu a gasit pe nimeni care s-ar conforma cerintelor sale. Toti ar trebui sa inteleaga ca fiecare om e liber sa faca ce vrea, nu trebuie sa traiesti dupa anumite tipare. Nu mai fiti oi, alegeti singuri calea pe care vreti sa o urmati si nu investiti sentimente unde nu merita. O seara faina si o viata minunata iti doresc.

| Maria3458 explică (pentru AC4S4):

Sunt si la 40 de ani care nu sunt realizati asa ca eu sunt bine la 28 de ani

| vodami92 a răspuns:

E normal sa fie mai greu! cat ai 20 de ani! zici spui lasa ma ca le duc pe toate! uite ca varsta te ajunge din urma! si cred ca cel mai nasol naspa ca stai cu parintii in continuare! nu e usor! ei au alta parere! tu ai alta parere! nu e simplu! e normal! dar si daca nu ai posibilitati ce faci! nu au parintii bani de nunta! etc! si oricum fata e cea care decide ca vrea nunta! baiatul nu! el este fortat mai mult! sa vrea nunta! altfel nu s-ar mai face! ca deh te paraseste aia! si apoi ciuciu mai apuci tu pe urma sa gasesti pe alta! asta-i viata! eu consider toata chestia asta! casatoria adica! asa ca te respecte lumea! stii! sa vada ca esti realizat! asta-i viata! de multe ori s-a dovedit ca si daca esti realizat! nu iti merge chiar asa de bine in viata! dar macar incerci! decat nimic! tot este ceva! si nu e o solutie sa mergi la prostitutie! pentru ca iei boli! dar si ca doar te satisfaci! din punct de vedere sexual asta!