| tonyc7 a întrebat:

Daca esti necuplata/necuplat si participi singura/singur la un eveniment important din viata unei persoane apropiate (cum ar fi o nunta sau o aniversare organizata cu mult fast unde toata lumea danseaza si se distreaza cu perechea sa), te vei face de ras? Sau vei pica intr-o ipostaza jenanta intre cuplurile respective? Sau, din contra, lumea prezenta acolo nu va tine cont de asta considerand ca e ceva normal si asa?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Da.

| tonyc7 explică (pentru sadrian46):

Nu mi-e clar la 2... , Da", adica?

| sadrian46 a răspuns (pentru tonyc7):

Adică, lumea prezenta acolo nu va tine cont de asta.

| Sophieka a răspuns:

Daca tie jena de tine ca persoana, ai o stima scazuta de sine atunci te vei simtii prost...Indiferent, singur sau cu cineva.

| 1997onur a răspuns:

Nu știu nu m-am dus la nu-ți și nici eveniment dinastes le urăsc și nici nu-mi plac urlete țipete aiurea și o grămadă...

Mam dus o dată și când am văzut ce făceau aia pe acolo mi-era clar totul și am și plecată o data am fost la o nuntă și tot cu forța ca nu voiam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol. da ce treaba ai tu cu ei. nu te faci nicicum am fost la o gramada de nunti unde nu erau cupluri toti. mare lucru

| Danny28 a răspuns:

Dacă nu aș avea parteneră nici nu aș pune piciorul în astfel de evenimente. Oricum pierzi bani aiurea.