Inseamna ca poate esti timid sau timida. In nici un caz nu inseamna ca ESTI PROST SAU PROASTA.
Nu, parerea mea e ca a fi o persoana necomunicativa inseamna a fi o persoana timida, emotiva care de cele mai multe ori de inchide in el/ea. Se inhiba repede si cand este pus/a in fata unui fapt nu stie cum sa reactioneze de cele mai multe ori.
Dar asta nu inseamna ca este prost/proasta. Totul tine de caracter.
Nu,in nici un caz.cateodata este bine sa nu vorbesti deoarece eviti multe probleme.stii cum se zice "si tacerea e un raspuns"
Buna!
Daca esti o persoana necomunicativa, nu inseamna ca esti proasta. Poate unii oameni mai rai isi dau cu parerea!
Daca esti necomunicativ nu inseamna ca esti prost/proasta... asa este felul tau de a fii
Proști/proaste sunt cei care te consideră diferit față de ei. Dacă nu comunici mult, nu înseamnă că ești prost, așa e felul tău de-a fi așa că trebuie să te accepte așa cum ești.
NU a fi prost inseamnaa fi lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. A fi o persoana necomunicativa inseamna o persoana care nu intră ușor în legătură cu ceilalți; nesociabil. Deci parerea mea e ca a fi prost sau necomunicativ e cu totul altceva!
Esti timid/a, genul caruia ii place sa fie mai independent/a, poate chiar indiferent/a.Ma pot considera la fel ca tine, doar ca am stiut cum sa-mi pun punctul pe i, doar ca acum par oarecum duraTu nu esti in nici-un caz si subliniez asta, PROST/PROASTA. Evita oamenii cu adevarati idioti...sigur faci diferenta.
Înseamnă că eşti tăcută şi nu-ţi place să deschizi gura fără rost.
Prostia înseamnă altceva.
Nuuu,nici eu nu prea ma omor cu vorba , sunt mai timida, presupun ca si tu la fel, asta nu inseamna ca esti prost/proasta.
Nu inseamna ca esti introvertita timida, lucruri care se rezolva odata cu varsta!
Nu, inseamna ca te adaptezi mai greu. Si eu eram asa inainte sa-mi gasesc acesti prieteni.ne intelegem foarte bine si am prins curaj si sunt mai vorbareata.
Prostii sunt cei ce vorbesc mult si prost
Fiecare cu problemele sale, daca esti necomunicativ nu trebuie sa te consideri astfel, si nici sa-i lasi pe altii sa te numeasca asa.
Nu, inseamna ca esti o persoana timida sau retrasa. De obicei persoanele proaste vorbesc mult si fara rost.
In niciun caz. de obicei, oamenii au surprize destul de placute de la cei care vorbesc putin, dar spun lucruri foarte inteligente. parca uneori nu te astepti...