| liliana77any a întrebat:

Daca eu am 25 de ani, cati ani trebuie sa aiba viitorul meu iubit?
De ce majoritatea baietiilor apropiati de varsta mea sau cu 3 ani in plus se uita dupa minore si fete de 18 ani?
Ce este in nergula cu aceasta societate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat, nu detin eu adevarul 100%, dar cred ca am adus argumente neplacute dar realiste. M-am saturat de postari si pe reditt si pe TPU de genul " mi-s-a luat de singuratate, sunt urâta si nimeni nu ma vrea" mie mi-se par penibile. Garantat tipele de genul, sunt bagate in seama de baietii buni, de calitate, dar ele vor doar pe aia chad. Pt ele doar aspectul fizic conteaza, chiar daca ele nu sunt nici pe departe atractive din punct de vedere fizic. Si culmea ca sunt barbati care le compatimesc, ei nu isi dau sema ca postarea nu este despre singuratate ci despre superficialitate. Postarea daca ar fi scrisa intr-un mod realist ar trebui sa sune asa " de ce nici un chad nu vrea sa ma f***ă?! " Sau " de ce toti chad-zii, ma f***e si dup aia pleaca.

50 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Părerea mea, bărbatul devine matur la 30 de ani iar femeile la 25, deși vezi de un mascul de 30 de ani, dar desigur nu în toate cazurile sunt bărbați maturi la 30 de ani, mereu e diferența de vârstă între băieți și fete, ne place cei mai tânăr, fertil, vouă cei mai matur, masculin

| Violleta2022 a răspuns:

Cu 2-3 ani mai mare ca tine, eset ideal.

Un adult de 28-30 de ani nu se uita dupa minore, asta este doar o impresie eronata, iar daca exista totusi exista un asemenea barbat care o face, atunci este clar pedofil, care urmareste fetite mici sa le violeze.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu trebuie. 2. Fiindcă ei vor copii cu fete tinere. Tu ești deja fată bătrână pentru ei. 3. Tu ești în neregulă.

| J0hnN a răspuns:

Și eu am 25 de ani și, de asemenea, întâmpin dificultăți în a găsi o fată cu care să simt că mă potrivesc. Mulți oameni sunt, în general, superficiali și preferă să se complacă într-o aparentă fericire bazată pe relații de scurtă durată, punând accent mai mult pe aspectul fizic al persoanei decât pe caracterul acesteia. Probabil că fiecăruia dintre noi îi este dat să întâlnească persoana potrivită la momentul potrivit, deoarece este posibil ca viața să încerce să ne ofere o învățătură sau o experiență importantă înainte de a cunoaște acea persoană specială.

| Frank51 a răspuns:

"De ce majoritatea baietiilor apropiati de varsta mea sau cu 3 ani in plus se uita dupa minore si fete de 18 ani?"

Pentru că celelalte au ajuns la termenul de expirare. Nici femeile nu sunt mai prejos stai liniștită, hai să nu o mai dăm în extreme.

Sincer Liliana, punând aceste întrebări cringe pe care le pune un copil curios de 13 ani mă face să mă gândesc că există o problemă mau delicată la mijloc și tu încerci să cauți vina altundeva.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa intelegi ceva! Barbatul are 3 monede de schimb: bani, putere ( pozitie sociala), aspect fizic. Nimic altceva nu conteaza pentru o femeie cand se uita la un barbat. Femeia are si ia 3 monde de schimb : frumusete, reputatie ( low bodycount), feminitate. Femeia cu cat imbatraneste cu atat are bodycount mai mare, devine mai masculina si isi pierde din frumusete. Stiu ca suna cam nasol, dar o femeie de 30, indiferent cat s-ar machia sau ar trage la sala, nu poate sa intre intr-o competitie cu una de 20. Stiu ca in ultimii 10 ani, doar femeile au dreptul sa aiba pretentii, barbatul are dreptul doar sa le indeplineasca, si cu siguranta el nu are dreptul la opinii sau pretentii, ca altfel este misogin si face body shaming. Totusi nu sunt de acord barbatii maturi care stau cu minore, dar admir barbatii care au 40-50 si stau cu tipe de 20-25, bravo lor. Cu siguranta ca in jurul tau orbiteaza o gramada de "baieti buni" dar tie nu iti plac aia, tu ii vrei doar pe aia chad tipe. Stiu ca nu este corect, dar chad are si el pretentii, si chiar daca o sa faca sex cu tine de cateva ori, relatie isi va face cu stacy, nu cu tine sau cu una ca tine. Nu sunt rautacios, dar asa arata realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TornadoIDS):

Nu inteleg, la ce te referi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TornadoIDS):

Stai sa vezi, sigur or sa apara feministe sa imi zica cat de misogin si badaran sunt. Feministele sunt feministe pana la bani, obligatii si responsabilitați.

| Holiday a răspuns:

"Daca eu am 25 de ani, cati ani trebuie sa aiba viitorul meu iubit?"

Probabil undeva intre 18 si 50 de ani. In situatiile astea nu exista "trebuie", ci doar ceea ce iti doresti si ti se potriveste.

| Hyperion7 a răspuns:

Societatea era stricată demult happy
Cât despre câți ani ar trebui să aibă iubitul tau, eu unul merg pe ideea asta, ce depășește 5 ani, deja nu-i-a bună.Ori cu 5 ani mai mic decât tine, ori cu 5 ani mai mare.
E chestia că la 5 ani, apar alte mentalități, alte curente și de aceea ar fi de preferat sa cauți pe cineva cu care te înțelegi, nu unu cu bani sau modelhappy
Zic asta deoarece ambii te pot înlocui una doua daca nu le oferi ce vor, pentru că pot.
Majoritatea fug către copile pentru a le prosti și a profita de ele laughing
D-aia ăștia de 30+ fug spre tinerele, că au și ei niste dinero și sigur le pot prosti sa poata profita de ele, asta e clar.
Cred că iubirea se cumpără cu bani, însă nu e așa, numai oamenii slabi gândesc așa laughing
Pentru că un om cu toate facultățile rațiunii va merge pe principiul "Dragoste cu sila nu se poate". Ăștia cu bani vad că nu au șanse la astea de-o seamă cu ei și ataca in sectorul vulnerabil.
E doar o părere personală, tine de tine daca tii sau nu cont de ea.

| liliana77any explică (pentru anonim_4396):

Si care este solutia salvatoare, sa stai cu cea mai urata persoana de pe planeta?
Sa iti fie frica sa te trezesti langa ea in fiecare dimineata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru liliana77any):

Nu exista solutie salvatoare. Poti doar sa fi rezonabil / rezonabila. Daca esti barbat si vrei femeie top, si tu trebuie sa fi top. Si invers, est femeie, si doresti barbat top, trebuie sa fi si tu top. Este penibil, sa fi marcel cu 10 clase terminate, sa nu muncesti dar sa te vaiti ca tipa aia hot nu sta cu tine, nu te vrea. Este penibil sa fi maricica din Vaslui, sa lucrezi la mega, sa fi grasa, dar sa iti doresti pe unu ca justin biber si sa mai fie si provider. Ramai singur/ă, si gata, nu te mai plange

| liliana77any explică (pentru Hyperion7):

Bine punctat!
Aspectul fizic oricum se duce odata cu trecerea timpului.
Multumesc frumos pentru raspunsul tau!

Mi se pare ca dai putin bulling fetelor mai plinute.
Daca sunt putin mai plinuta, ce propui?
Sa tai din mine pe jumatate?
Fiecare om este cu constructia corpului lui.
Nu suntem toti la fel.

anonim_4396

Pai tocmai asta zic! Cauta pe unu la fel de plinut ca tine. Si eu am cateva kg in plus. Deci nu am cum sa iti dau buling. Eu ce sa fac, sa caut pe una super fit cand eu sunt dolofan?! Ma vad in oglinda si accept realitatea. Si ca un side note, pe mine nu ma intereseaza aspectul fizic la o femeie, desi suna cringie, pentru mine loialitatea si carisma ma impresioneaza. Trebuie sa ne dorim ceea ce putem oferi in schimb. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie.

Eu prin parc vad contrariul barbati dolofani si fete top model.

anonim_4396

Pt ca aia au bani! Au resurse! Si probabil si statut social. Eu am reusit sa dau jos 8kg. Mai am de dat jos cam 5kg si o sa fiu fit. Faptul ca sunt gras, nu este vina nimanui, doar a mea. Ca eu mancam nesanatos, eu beam bere, eu eram lenes. Sunt foarte multi baieti care si-ar dori o relatie cu tine, dar nu indeplinesc standardele tale de frumusete. Cauta si caracterul la un baiat nu doar aspectul fizic.

Baietii se ingrasa mai repede decat fetele.

Am gasit multi baieti posesivi si gelosi... nu prea am avut noroc.

| HarryM77 a răspuns:

Nu toți se uita după minore și fete de 18 ani, pur și simplu nu ai nimerit tu baiatul potrivit, spre exemplu eu unu nu ma s uita la o minora sau una de 18 ani ce sa ii fac sa o cresc laughing.Dar am vazut și eu cazuri ciudate ea 18 și el 40, 50 te uitai la ei și credeai ca e nepoata și bunicu, și ei erau altceva laughing

anonim_4396

Uite, hai sa spune-mi lucrurilor pe nume. Tu esti supra ponderala, nu esti foarte atractiva, dar iti doresti un baiat inalt si frumos si fit Asta-i problema ta de fapt, am dreptate sau gresesc?

Sunt putin plinuta, nu sunt obezoida.
Imi doresc un baiat dragut sa ma pot intelege.
Nu imi doresc nici-un Fat Frumos dar nici pe Chucky.
Imi doresc ca si constructie sa fie cam ca mine.

anonim_4396

Esti rezonabila atunci. Sper sa gasesti.

Nu prea sunt eu asa norocoasa.