Salut! În mod psihiatric, da Sunt unele efecte psihice care pot apărea, spre exemplu un băiat poate deveni gay, sau o fată, băiețoasă. Să nu mai zic de dereglările și devierile de comportament sexual. În cele mai grave cazuri, sunt persoanele transexuale. Depinde de la caz la caz. Nu generalizez, dar în general, o anumită influență mai subtilă, tot există. Poate pentru băieți să fie mai timizi și pentru fete, cu mai mult tupeu. Deci e și ceva genetic, cumva. No, sper că ți-a fost util răspunsul meu și dacă da, aștept și eu o fundă, din partea ta. : )) Mulțumesc!
Omul cât trăiește învață.De la fiecare persoană din jurul nostru avem ce lua ca exemplu bun sau ca fiind ceva greșit și să ne ferim să facem și noi asemenea fapte.
Da, te influențează. Nu, nu mă deranjează. Cred că am crescut mult mai bine așa.
Pai depinde ce intelegi prin feminin.
Cand te bate mata zilnic, Cand vine si te urecheaza invataotarea cu privire de scorpie sau iti da cu liniarul, sau asistenta nu are mila de tine cand baga injectia, matusa cu mustata si profesoara de 2 m cu figura de barbat te critica si iti da 4.
Sa nu zic de casieritele de la profi, au o feminitate in ele de au IO, iti vine sa fugi sa nu te mai intorci. Ramai cu traume si timid, sensibil.
Da,pot sa zic (fiind fata) ca am fost influentata oarecum, am adoptat un stil mai liber si imi plac activitatile pentru barbati, acum nu stiu daca si stilul meu vestimentar este influentat. Nu e nici bine si nici rau, probabil in cazul baietilor stiu sa fie mai atenti cu nevoile unei femei si sunt mai sensibili ceea ce mi se pare un bonus, dar orice interactiune mai de lunga durata ne inflenteaza.
Dropsyyy întreabă: