anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fosta de care sunt despartit din luna mai ma cheama la ea sa dorm dar tot imi spune ca nu mai are nici un sentiment pentru mine care e mai nebun? Ea ca ma cheama sau eu ca merg si ma amagesc?happy Eu vreau sa ma impac cu ea cu disperare dar ea tot zice ca nu avem nici un viitor impreuna. Avem o relatie de 14 ani si un copil de 5 ani. Un sfat? happy Multumesc

6 răspunsuri:
| xSega a răspuns:

Ar trebui să te duci în felul ăsta puteti vorbi și poate cine știe

| relian a răspuns:

Ai relatie de 14 ani cu ea sau relatia e cu alta sau cum?laughing Pai daca aveti copil impreuna pfff te cheama sa faceti sex deocamdata.Cel putin eu asa vad situatia.Ea iti spune asta ca vii doara pentru sex, deocamdata nu-i curioasa de mai mult.De ce? pentru ca viseaza sa gaseasca alt barbat, deci te tine acolo de rezerva sa zic, asta pana cand vedea ea daca poate gasi altceva sau nu.Care e mai nebun? Nu stiu dara daca este vina ei ca v-ati despartit parerea mea este sa iti cauti de treaba, daca vrea doara sex e ok iti mai faci si tu treaba, dara nu mai incerca sa pui ceva sentimente, iar daca nu poti altfel, vezi-ti de treaba, cauta alta ca e mai bine si mai sanatos zic eu.

Bula
| Bula a răspuns:

In mintea femeilor nu se poate afla ce ganduri sunt.

Cica, un barbat a aflat - tot dupa 14 ani de casnicie - ce gandeste nevasta-sa.
Dar intre timp femeia s-a razgandit... big grin

| mgtow a răspuns:

Vrea sa o fûti, duce doru pűlii tale

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Ce pierzi?
Ori mergi si te amagesti si asa iti trece de ea ca vezi ca te duci degeaba ori pana la urma va impacati.Acuma depinde iti poate zice ca nu mai are sentimente fata de tine si sa aiba de fapt dar pentru ca tot o intrebi nu va recunoaste.Fi indiferent du-te daca te cheama si simti si fi rece si atunci iti va spune ea ce sentimente are pentru tine sincer