| Swetlly122 a întrebat:

Daca ii răspunzi în sila și sec unui băiat iar el se supăra și spune că i-ai luat cheful pentru că ai răspuns așa înseamna că însemi ceva pentru el? PS: e băiatul care mi-a dat și jacheta lui ca sa nu îngheț cu toate că el spunea că nu e deloc gentalmen.

36 răspunsuri:
| inflicted a răspuns:

De ce ai raspunde asa? Denota lipsa de respect. Daca ai frustrari personale nu trebuie sa ti le versi pe el ca nu e sacul tau de box sau ceva

| RAY a răspuns:

Sunteti copii imaturi

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Ai un fan, Ray laughing

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Am un singur cont atat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, însemni că iei keful la băieți, cu al tău stil sec de îngheț.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"înseamna că însem ceva pentru el? "

Mai bine zis, ai însemnat ceva pentru el (la timpul trecut), dar acum nu mai însemni nimic. Băiatul e afectat și dezamăgit de comportamentul tău.

| Andreeush a răspuns:

Evident că sa supărat.
Orice băiat își pierde interesul când o fată se poartă urât cu el.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Te-a mintit ii pasa de tine dar e el rusinos sa o recunoasca (orgoliu masculin), e el mai prostut poate, dar incearca sa ai rabdare cu el pentru ca sunt sigur ca la inceput e mai stangaci si ai sa vezi ca in timp o sa prinda mai mult tupeu si o sa fie exact cum vrei tu sa fie.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

"Daca ii răspunzi în sila și sec unui băiat iar el se supăra și spune că i ai luat cheful pentru că ai răspuns așa înseamna că însemi ceva pentru el?" ar mai fi o varianta e posibil ca el fiind prost sa se supere si sa ii provoci scarba intelegi. Daca tu gresesti cu ceva si el se supara e posibil sa: 1.iti traga doua palme sanatoase atunci cand dai ochii cu el, 2. o sa te lase pentru alta mai buna decat tine, cam asa sta treaba.

| cfrtobias a răspuns:

Ti-ai cerut scuze atunci?

| Swetlly122 explică (pentru cfrtobias):

Daa, dar e tot supărat

| Dalmore a răspuns:

De ce i-ai răspunde așa unei persoane pe care se presupune că o respecți și de care ești interesată din moment ce ieși cu ea? Dacă ești genul ăla de toantă cu figuri și grețuri în ea, mai bine stai departe de oameni în sălbăticia ta, că nu merită să fie tratat ca un preș laughing. Mai bine te-ai gândi ce înseamnă el pentru tine, nu invers. Până acum pare că îl vezi ca pe un gândac cu care îți pierzi timpul că n-ai ce face acasă.

| Mircea08 a răspuns:

Normal nu reusesti sa te porti? Este logic sa superi pe cineva atunci cand ai un comportament de respigere (anormal, deoarece in afara normalului exista numai anormalul si atat ). Ce poti insemna pentru cineva daca tu nu te comporti normal? Si inca ceva - daca te straduiesti sa gasesti defecte la cineva le gasesti, si asa ajungi sa vezi in jurul tau numai oameni cu defecte. Cred ca mult mai indicat ar fi sa te straduiesti sa le gasesti pe ale tale pentru a le putea indrepta.

| OrdanKarris a răspuns:

Mare dobitoc a fost ca ti-a oferit geaca. Sa fi fost eu in locul lui sa fie -20 grade afara si sa am 3 straturi de haine pe mine iar tu la fundul aproape gol, nu ti-as da o haina. E vina ta ca iesi despuiata din casa cand e frig. E vina ta ca nu gandesti. Si e vina ta ca te comporti ca o napasta si apoi te miri de ce acelui om i se face greata de tine si tot tu te miri daca ai insemnat ceva pentru el. Sincer nu valorezi nici cat negrul de sub unghie.

| lilith16 a răspuns:

Am patit si eu asta si dupa ce i-am dat eu mesaj a facut la fel si am lasat baltă situaţia dar probabil ca il interesezi da vezi sa nu-si piarda interesul

| DorelExpertu a răspuns:

Daca ii răspunzi sec, de ce îți mai pasa daca insemni ceva pentru el?

| Arrakis a răspuns:

Nu inseamna nimic pentru tine, asta e sigur. happy Si e un lucru ce ar putea ramane constant.

| Swetlly122 explică (pentru Arrakis):

Ba înseamnă, dar am vrut sa vad daca se supăra

| Arrakis a răspuns (pentru Swetlly122):

Nu prea cred. Ar fi bine sa nu mai vrei asa ceva pentru ca-i bagi in sictir pe toti. Fara jocuri prostesti si teste psihologice pentru nebuni care sa-ti intre tie eventual sub talpa bocancului si sa nu-i respecti si apreciezi de fapt deloc. Intelege ca baietii nu gandesc ca voi, femelele, deci nici nu aproba astfel de comportament sau diverse ifose de caprioara alintata.

| EmanuelT a răspuns:

Din ce ai zis de mesaj, nu prea. Și un prieten s-ar supăra dacă i-ai răspunde în sec...
Dar îl poți testa...
Gen îi zici că te-a invitat un băiat la un suc și că tu ai de gând să mergi și să fi atentă la cum reacționează. Dacă nici așa nu ești sigură, poți pur și simplu să vorbești deschis cu el f2f, nu prin mesaje.

| BoBoAlin a răspuns:

Inseamnă că e prost că ti-a dat geaca lui rolling on the floor

| RegeleTauIonut a răspuns:

Lasa baieti pana mai cresti si apropo voi femeile sunteti toate ipocrite

| floresdemayo a răspuns (pentru RegeleTauIonut):

"voi femeile sunteti toate ipocrite"

Vezi că îți jignești (și) mama. Sau maică-ta e... bărbat?

| RAY a răspuns (pentru floresdemayo):

E plato e normal pentru el sa faca asemenea complimente

| RegeleTauIonut a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu am fost crescut de tata ca mama s-a dus cu altul nu stiu de dvs

| Tormented0ne1 a răspuns (pentru RegeleTauIonut):

Toţi suntem ipocriţi.

| RegeleTauIonut a răspuns:

Aoleu asa facceyi toate raspundeti in sila ca sunteti niște ipocrite si noi prosti ca asa sunt oameni
Oameni calumea nu mai exista barbati vor doar secss sunt cu dublu standard femeile sunt rele mie scarba man de societatea asta suntem in anarhie

| Dalmore a răspuns (pentru RegeleTauIonut):

Ray, tu ești? laughing

| RegeleTauIonut a răspuns (pentru Dalmore):

Ce ai fata

E plato? rolling on the floor

Posibil laughing.

| RegeleTauIonut a răspuns (pentru RAY):

Man de ce jiccnesti ce naiba unii glumesc omule

Uita-te la profilul lui si cum vrea sa ma copieze in mod agramat, ce asteptari ai de la un om care a avut doua conturi in acelasi timp el si alexxia si vorbea singur rolling on the floor

Am vazut, daca nu e el, e cineva de pe chatul lui sigur laughing Oricum, cineva te iubeste tare.

Multi ma iubesc laughing nu ma ispiti pisica