| blacklove09 a întrebat:

Daca imi place de cineva ii spun pe mess, in fata sau niciodata?

Răspuns Câştigător
| MadutzaB a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te asiguri ca si persoana respectiva iti impartaseste aceleasi sentimente si dupa discutati fata in fata.

27 răspunsuri:
| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Pai ai de ales intre ai spune direct si a fi misterios, eu zic sa alegi sa fi misterios si sa incerci sa va cunoasteti mai bine.Iti dau un exemplu Te duci si o intrbi fata in fata sau pe mess asa: ''Hey! BUna,ce mai fACi?'' ea o sa zica bine,blah blah blah apoi ii o vei intreba: ''Auzi vreau sa te intreb ceva'' ea va intreba cu siguranta ''ce?'' si tu ii vei spune ''Mai bine lasa nu cred ca te intereseaza'' ea va deveni curioasa si va trage de tine ca sai pui intrebarea si asa o vei invita in oras la un suc, sau daca nu poti merge la un mall sau cafenea, mergeti in parc luativa o sticla de suc la 2 litri si savuratio in leagane In parc/mall o vei intreba daca vrea sa fie cu tine
Si de atunci vei afla raspunsul, o sa mearga incearca:p
Bafta:*:*

| NoMusicNoLife a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa-i spui in fata pentru ca asa persoana respectiva va si sigura ca iti place de ea

| mdany a răspuns:

Daca iti place de cineva?! Pai cel mai sigur ii spui in fata ca pe mess asa mai merge pe furis, dar cand ii zici in fata ii alta viata.

| mAkE_2626 a răspuns:

Buna Mihaela: - De ce sa sa nu incerci niciodata? Incearca pe mess,pentru ca nu ai asa mari emotii. Spune-i pe mess. fundita te rog?big grin aaa da : ia-o incet,vb putin,ce faci, si tot asa, si zi tu ma placi? si apoi il intrebi

| Rafael_3371 a răspuns:

Incearca sa ii spui in fata. Ma gandesc sa te gandesti dinainte cum sa ii spui si ce sa ii spui. Sau daca iti e frica sa ii spui in fata dai un bilet. Mi se pare mai romantic daca o fata ii trimite un bilet baiatului.

| NoCharachter a răspuns:

In fata!

| anutzica001 a răspuns:

Niciodata trebuie sa fie exclus
iar despre celelalte doua trebuie sa te gandesti cum i-ar place lui ( desi pe mess ar putea crede ca este o gluma, iar mai apoi sa te intrebe daca e adevarat ), amandoua duc la acelasi lucru spusul in fata numai ca una e directa ( in fata) iar cealalta e mai ocolita ( pe mess) dar duce la acelasi rezultat
dar inainte de ai spune intreaba-te daca el te place adica da semne ca te-ar placea, oricum fa ce iti spune inima.

| Paywa a răspuns:

Pai intai de asta asigura-te ca si lui ii place de tine.
Nu stiu, parera mea e ca nu ar trebui sa ii zici.
Daca vrei sa stie neaparat sa stie asta, ii poti da de intels ca il placi, asa mai pe ''shleau''.

| Xlove64 a răspuns:

Ai putea pe mess.
Dar cel mai bine e sa-i spui in fata happy

| CrisDdf a răspuns:

Depinde daca si el te place. Adica daca iti da semne ca te-ar placeathinking Si incearca sa fi apropiata de el thinking Si poate atunci ii poti spune

| Veronici a răspuns:

Pai p mess nu ai asa emotii dar daca ii zici in fatta valoreaza mai mult

| AnaigroeG a răspuns:

Ii zici da nu asa deodata.

da`te si tu pe langa el vorbiti imprieteniti`va.vezi poate te place si el.si il iei cu frumosul si ii zici pe mess.sau in fata.cum vrei :d

| aliceinchains a răspuns:

În față e cel mai bine...vezi cum reacționează.

| TeooTeo a răspuns:

In fata ca sa ii vezi reactia daca te place se inroseste si se uita in jos iar daca nu te place se incurca in cuvinte si pleaca sad
byelove struck

| Diana6185 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii dezvalui acelei persoane sentimentele pe care le porti pentru ea pe mess, fiindca asa poti observa reactia lui si despre acest lucru puteti vorbi si fata in fata. In cazul in care atunci cand ii spui acel lucru pe mess si incepe sa rada, daca te intreaba la scoala despre ce ai patit in acea zi ii poti spune ca nu erai tu atunci pe messwinking. Sper ca te-am ajutat happy. Fundita? :*
O zi frumoasa in continuare happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi in fata, deoarece va transmiteti unul celuilat emotiile

| Miree a răspuns:

Si pe mess, si in fata.Cel mai bine ar fi sa ii spui FACE TO FACE[fata in fata]

FUNDAsmug/

| CuppiDoon a răspuns:

Pai il poti lua unde sa fiti doar voi doi, il iei de mana si te uiti in ochii lui si atunci ii zici"Draga =x-ule= eu am niste sentimente sensibile pentru tine... Spune-mi daca simti si tu la fel ca mine."

Eu cam asa as reactiona daca as fi fata!

| Alexurukay a răspuns:

Eu zic ca in fata

| miki_9062 a răspuns:

Pai ii spui in fata,

| scumpica_3107 a răspuns:

Buna...

parerea mea este sa ii spui in fata pentru asa aceea persoana va vedea ca o placi.pe mess acea pers poate crede ca faci glume sau ca vrei sa iti bati joc de el\ea...invtal\ invit-o la o plimbare in parc sau la un suc sau oriunde vrei si ii vei spune tooot ce ai u pe suflet

baftalove strucklove strucklove strucklove strucklove struck

| Raluca_5813 a răspuns:

Cel mai ok ar fi sa o faci fata in fata, iar daca esti mai timida, pe mess...In niciun caz niciodata! Bafta!:*

| Inovation31 a răspuns:

Niciodata sa nu zici niciodata big grin daca ii spui in fata este putin mai greu. daca esti timida mai bine ii zici pe mess sau te comporti frumos cu el faceti glume ceva de genu si daca va intelegeti bine fa tu primul pas chiar daca este pe mess deoarece este mult mai usor big grin mult succesbig grin

| Andreea_7424 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui in fata ca sa nu creada ca daca ii spui pe mess ii zici doar asa la baza...si de ce sa nu ii spui niciodata ca poate si lui ii place de tine si pierzi sansa.Succes!

| Andreea_7424 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii spui in fata ca sa nu creada ca daca ii spui pe mess ii zici doar asa la baza...si de ce sa nu ii spui niciodata ca poate si lui ii place de tine si pierzi sansa.Succes!

| Oliiitepupa a răspuns:

E mai bine sa ii zici in fata nu sa tii in tine sau sa ii zici pe mess. Daca ii zici in fata si te uiti in ochii lui, o sa pari mult mai convigatore, iar daca te place si el o sa iti zica.Mult succeswinking!

| Alexandra_5596 a răspuns:

Cu greau cred ca ii spun pe messbig grin

bine da trebuie sa ma confinga pr mele laughing ca alfel oh go on