| Optimus7 a întrebat:

Daca imi place de o fata si ea are prieten merita sa incerc sa fiu cu ea sa incerc sa o fac sa ma placa?

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Dar atunci cand vei fi cu ea, in cazul cel mai bun, oare nu te vei gandi ca si tu ai pati la fel, ca acea fata va fi cucerita de alt baiat, asa cum a fost de tine, desi avea o relatie?

| ELLSSA a răspuns:

Nu se merita.Las-o in relatie, poate chiar il iubeste si este fericita.De ce te bagi tu?

| AddaXD a răspuns:

Daca chiar iti place de ea si crezi ca ai macar o sansa cat de mica, merita big grin

| Simpatic a răspuns:

Numai invatati copii la prostii, sunt destule fetitze de astea de gimnaziu sau liceu care "cauta" mai multe... si raman doar cu un baietzas pentru ca taticul lui are bani. Daca te bagi intr-un joc periculos, e posibil sa te arzi.Baietii sunt mult prea orgoliosi, iar multi fac crime cand cineva le-a luat femeia, asa ca gandeste-te de 2 ori inainte.Eu zic sa cauti pe cineva care te-ar placea si iti da de inteles ca te place si mai ales o fata fara prieten!

| amaliax a răspuns:

Da evident!winking

| Zoki a răspuns:

Am sa-ti dau un exemplu in engleza:
Boy: I like that girl
His friend: She have a boyfriend
Boy: Look a goalpost always have a goalkeeper but that doesn't mean you cannot score GOALS!

Concluzia: Ai sanse, poti incerca

| Johnny_3797 a răspuns:

Depinde,daca vezi ca ea nu-i fericita cu el atunci se poate de incercat daca nu atunci lasa-i impace. Oricum daca in soarta este scris ca veti fi impreuna atunci asa si va fiwinkingMult succes happy

Răspuns utilizator avertizat
| alexiss_9225 a răspuns:

Pai daca tie iti place intr'adevar de ea, merita sa incerciwinking ca ar insemna ca nu o fc sa se desparta de el degeaba.winking acum nah, sa vrea si ea.happy dar daca relatia ei este serioasa, nu o sa mearga.happy
baftahappy

| BlowYourMind a răspuns:

Am fost in asa situatie, eu fiind fata cu boyfriend. Si iti zic din experienta, totul depinde de tine, nu de relatia dintre ei, poate fi fericita cu el, dar cine stie, poate tu o faci si mai fericita. Incearca, insa fii delicat. Vezi mai intai care-i atitudinea ei fata de tine. Bafta.