Ma nu-i vinovat cine incearca, ci acel care pune botul.da poti sati construiesti fericirea daramand-o pe a altuia.dar de regula cine o face odata, o face mereu.asa ca nu fi sigur, ca no sa patesti la fel.ma uit asa la omenirea asta ca numai vorbele si gandurile frumoase e de ea ca faptele o contrazic cu totul.prietenie,dragoste,sinceritate,vax cu apa rece.inselari,tradari,neseriozitate,perversiuni,divorturi,si o totala viata in minciuna.halal de acest modernism.si se mai intreaba sau afirma pe la stiinta si religie de ce e atata suferinta? de aia ca noi santem niste sfinti si Dumnezeu e rau.ca ne invata de bine.
Poti astepta,pana se despart. Cand se va petrece acest lucru,nimeni nu-ti poate spune, nici macar ea.Dar de ce tocmai o fata care are prieten, asta nu mai inteleg.
Pai... sincera sa fiu... si eu am aceeasi situatie dar sunt fata. imi place de un baiat dar este impreuna cu cea mai buna prietena a mea. el da semne sa ma placa dar si in prezent sunt impreuna.
mai bine, daca baiatul cu care este fata iti este prieten mai bine pastreaza o prietenie decat o fata; ele vin si pleaca
bafta in continuare!:*
sper sa iau funda!
Eu sunt in aceeasi situatie cu LARISA
dar stii cum e : Incercarea moarte n-are! Dar mai intai comunica cu ea... Nu o lua foarte tare! Si nu da de banuit! S`ar putea sa te certi cu prietenul fetei. si vezi daca ea iti da de inteles ca te place :-p