Un mic sfat, mergi si vorbeste cu un preot sau daca nu esti foarte credincios cu un psiholog. s-ar putea sa te ajute
Ceva ti-au facut, dar trebuie sa ii pretuieti, pentru ca unii si-ar dori sa aiba parinti si nu vor avea niciodata, deci nu stiu cat de frumos e sa ii considari prosti. Cred ca are ceva.
Are ceva, eu mereu ii injuram pentru ca ma enervau sau ceva de genul.Acum imi pare rau ca faceam asta.Gandestete ca ei ti-au dat viata si ca sunt foarte apropiati de tine in milte privinte.Gandestete o clipa ce te-ai face daca unul din ei nu ar mai fi, sau chiar amandoi.Priveste viitorul si bucura-te de ei caci nu poti stii cand va vrea Dumnezeu sa ti-i ia! Iubeste-i si punete in papucii lor sa vezi ca nu iti va conveni.Ai grija de ei si apreceaza-le ingaduinta si mila. Sper ca te-am ajutat mult. Pupici multi si ai grija ce gandesti
Pai or fi ei cum sunt dar sunt parintii tai si in inima lor ei te iubesc cu adevarat.
Si eu iubesc fundele.
O primesc?
Mi se pare absolut normal sa urasti fiintele care ti-au dat viata, care te-au hranit, care te-au educat si care te pregatesc pentru viata. Da-ti 2 palme mamifer neevoluat
Cine te-a crescut? Ar trebui sa arati putina recunostinta.
Sper ca si copiii tai sa iti faca la fel, ca sa vezi cum e
anonim_4396 întreabă: