Cauzele infidelitatii sunt multe.
Daca totusi se intampla, ar trebui vazut ce anume a determinat acest lucru.
Iar daca se poate schimba, indrepta, e un drum bun, poate nu simplu, dar merita incercat. Nu stiu daca este neaparat o abordare strict feminina, imi place sa cred ca si barbatii dau o sansa atunci cand este cazul.
Daca insa nimic nu se schimba... ori parasesti relatia, ori, daca sunt suficiente motive sa nu o faci (si pot fi destule...) mai exista si solutii, poate mai "altfel" decat cele clasice dar care pot functiona.
In cazul meu, m-am confruntat cu infidelitatea in trecutul relatiei si am aplicat o solutie "altfel", o centura de castitate pentru sotul meu, si da, in cazul meu chiar a functionat si functioneaza in continuare. Pentru asta insa este intr-adevar nevoie ca sa existe iubire si dorinta de a continua. Altfel... un nou drum ar fi solutia.
Felicitari pentru sot dar si pentru dumneavoastra. Pentru sot, pentru ca daca a meritat sa fie iertat inseamna ca e un sot exceptional iar dumneavoastra ca aveti taria si caracterul de a merge mai departe chiar daca v-a patat imaginea si demnitatea de sotie.
Va doresc o viata fericita alaturi de el si sper sa nu va bantuie amintirile,, greselilor" lui.
Cheers
Multumesc pentru raspuns Freddie,
Cam greu sa nu fii "bantuita" de amintirile experientelor lui, eu in relatie am pus sufletul in ea, sperantele si sentimentele mele. Sa-ti fie calcate in picioare doar de dragul unei relatii sexuale, nu este ceva peste care poti trece usor. Poate de fapt ce doare cel mai tare este increderea pierduta.
Chiar si centura de castitate care o poarta zilnic nu rezolva complet problema, da, nu mai am temeri ca ma inseala (nu ca o femeie nu ar putea satisfacuta neaparat numai cu penisul de un barbat, dimpotriva, insa nu vad care l-ar accepta astfel...), insa neincrederea la ivel general exista. Este un om exceptional intr-adevar, cu micile lui defecte pe care ma lupt sa le accept sau acopar, dupa caz, insa uneori, cumva, un anumit lucru facut, rupe ceva in interior si nu stiu cand si daca mai poate fi ca la inceput.
ariana_5123 întreabă:
MartinAlabert întreabă: