| AnaisAnais15 a întrebat:

Dacă întrebi un băiat dacă sa atașat de mine, dacă vrea un viitor cu mine, si nu are niciun răspuns și nu imi spune absolut nimic despre asta, ce ar trebui ss cred? Ca nu mă dorește sau că ii e frica să fie deschis cu mine, precizez ca nici prea comunică....ar trebuii să renunț la el sau sa continui să il fac sa se îndrăgostească de mine.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e pregatit de greutatile vietii, dar poate sa fie un om bun la suflet care trebuie sa invete cum sa se descurce in viata tu putand sa-l ajuti daca te implici cu el

| darrio2007 a răspuns:

Din intrebarile tale cam reiese ca ai facut o alegere foarte gresita. Spui ca el se drogheaza dar tu esti in limba dupa el. Esti naiva rau!

| sabin89 a răspuns:

Cred că lăsatu-l baltă chiar acum e soluţia cea mai indicată.

| Andreeush a răspuns:

Poate a fost prea repede pentru ce i-ai spus.

| Furnicuta000 a răspuns:

La 20 ani crezi ca se gandeste la insuratoare si familie? Fii macar recunoscatoare ca e sincer si nu incepe cu vrajeli ca altii

| siriusblack98 a răspuns:

Poate că sunteți prea la început ca să-i adresezi asemenea întrebări jeez.

| AliGab a răspuns:

Eu am renuntat odinioara

| NotNamed a răspuns:

Scoate.l la un suc si incercati sa purtati un dialog si astfel va cunoasteti mai bine si vei stii daca îl vrei pentru tine sau nu. In cazul asta ar trebui sa fie si el comunicativ si sa poata sa iti raspunda la orice intrebare. Daca nici asa nu scoti un cuvânt de la el e clar ca are probleme de natura psihica si in cazul asta ori iti dedici timpul ca sa il schimbi spre bine ori o lasi balta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu se gandeste prea departe, nu-i pasa de tine suficient de mult incat sa aiba o parere despre viitorul vostru

| NarcisIfrim a răspuns:

Pai viata mea, aveti 2 saptamani de cand vorbiti si tu vrei sa te ceara de nevasta.Astepta si tu, ca abia te cunoaste si el.