| Anisoara0anutza00123 a întrebat:

Daca iubitu nu ma mai baga in seama, ar tebui sa-mi fac griji

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

N-ar trebui sa-ti faci griji, ar trebui sa-ti faci alt prieten.

11 răspunsuri:
| Mitzu10 a răspuns:

Eu zic ca ar cam trebui sa iti faci griji forte mari in cazu in care il iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu e nimic important intre voi, nu ai de ce sa iti faci griji. Poate are treaba, sau poate doarme, sau poate e ocupat cu ceva.

Cine stie. Dar oricum, mai bine vorbeste cu el si intreaba-l inainte sa iei o decizie. Poate nu era nimic important sau grav.

O zi frumoasa!

| ElCommandante a răspuns:

Ce intrebari tampite, normal ca trebuie sa iti faci griji inseamna ca o cotaie alta ce e asa de greu?

| AlexDNK a răspuns:

DA

| CarmenTat a răspuns:

De fapt, ar trebui sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. Dupa felul in care reactioneaza ar trebui sa tragi concluziile. Daca se schimba si atitudinea ta il ingrijoreaza inseamna ca nu a fost nimic grav, dar daca nici macar nu observa, atunci este o adevarata problemabig grin

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Depinde.

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Nu, nu neaparat posibil are si el o treabă.

O zi bună!

| Exilee a răspuns:

Deloc! Acum probabil ca atractia fizica s-a epuizat si va intoarceti de unde ati plecat. Simplu, nu?

| BubbleWhitee a răspuns:

Daca il iubesti sau macar inseamna ceva pentru tine, atunci da.Cand suntem indiferenti fata de o persoana, o facem cu un motiv. Poate l-ai deranjat cu ceva, poate il intereseaza alta fata sau poate doar s-a satural de relatia asta.Ar fi mai corect sa vorbiti voi doi despre asta cat mai deschis ca sa ajungeti la un consens.

| fede12 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca te mai iubeste. Tee pup!:*

| elyfel a răspuns:

Daca e o relatie serioasa da daca nu cautat-ti altul mai sunt o gramada pe lumea asta