Depinde de contextul in care m-a inselat, daca regreta cu adevarat ce a facut si daca chiar tin la el si mi se pare o persoana speciala pe care n-as vrea s-o pierd.
Omul este o fiinta poligama,desi societatea, religia ne tot spune ca omul e monogam desi omul dovdeste opusul, la orice specie poligama femelele se dezvota mai repede ca masculi, la o specie monogama ambele sexe se dezvolta in acelasi timp, desi a visa la infidelitate pe viata e un vis, eu nu cred in iubire pe viata, nu am iubita dar daca as avea as fi constient ca si ea e om desi ma va insela si eu
Daca a inselat odata, o va mai face si cu alte ocazii, asa ca, nu as mai da nici o alta sansa aceluia.
Eu pe prima am spanzurat-o, pe a 2 a am transat-o si la a 3 a i-am pus o grenada ruseasca intre picioare. Cred ca nu le-a mai desfacut pana azi.
Violent tu asa
Da, cand eram tanar. Intre timp am auzit un banc si mi-a dat de gandit. Pe scurt - Bula se insoara, trece noaptea nuntii, vine tat-su si il gaseste singur - Unde e mireasa ba Bula? Bula - Am gasit-o virgina, am batut-o si am alungat-o. Tat-su se gandeste putin si trage concluzia justa - Apai sa stii ca ai dreptate ma baiete, daca pana acum nu a trebuit nimanui ce ...noi suntem mai prosti?
Sau ii schimbi ca sa afli ca intr-o buna zi toti inseala ...sau te prinzi asupra faptului pe tine.
Dupa parerea mea, eu mi-as ierta iubita pentru orice greseala care ar face-o. Insa singura greseala pe care nu as putea sa o iert ar fi inselatul. Acuma depinde, daca ar face asta ar fi cam 1% sanse sa ii mai acord o sansa, insa i-ar fi foarte greu sa imi recastige increderea + ca as pune-o sa faca ceva deosebit, prin care arata cat de mult ii pare rau si ca ar vrea foarte mult sa o iert (chiar daca mi-ar fi foarte greu sa o fac, insa daca as vedea de la ea foarte mult efort in aceasta situatie, sansele cresc.
Depinde de mai multi factori. Daca m-a inselat cu o fata as putea sa o inteleg, probabil a vrut sa experimenteze.
L-as părăsi.O relație e bazată pe încredere si pe sinceritate.
Depinde si de persoana.Dar eu nu sunt atât de idioata încât sa ma gândesc doar la relația mea cu persoana respectiva.
Ma pun pe mine pe primul loc, ma gândesc un timp si dupa iau o decizie.
Oricat as iubi pe cineva nu l-as ierta daca chiar si pentru o noaptea si-ar da inima alteia.
Daca o face atunci nu m-a iubit niciodată cu adevarat.Sau daca a facut-o n-am fost decat precum o ploaie de vara.Plăcută,calda,dar trecătoare.
Nu trebuie sa-ti pui încrederea in nimeni, decat in propria-ti persoana daca nu vrei sa ai mai tarziu de suferit.
In ziua de azi chiar si persoane iubita sa dovedeste a fi un fals.
Iubirea e superficială.
Depinde de motiv, împrejurare, persoană.
Sunt o tipă deschisă, uneori chiar înțeleg, sunshine.
General vorbind, doua persoane care se iubesc cu adevarat se iarta una pe cealalta, daca exista iubire adevarata.Asta presupune ca cineva sa iubeasca cu adevarat si sa nu fie doar stima sau atractie fizica. Daca il iubesti cu adevarat, il vei ierta pana la urma,dar iubirea trebuie sa fie reciproca,daca te va mai insela, inseamna ca nu te iubeste.
Cum te insala o data, la fel de bine o mai face de 1000 de ori.Stii singura raspunsul meu, daca ti-am zis asta
Adio,pa,la revedere...astea vor fi cuvintele mele pentru el ce șansă să mai acorzi? A făcut o odată o va mai face și în continuare, pleacă la alta pentru că nu găsește la tine ce găsește la ia și poate nu e fericit lângă tine?
Depinde de caz. Daca am hotarat de la inceput ca avem o relatie deschisa, cu siguranta nu, pot sa accept. Daca avem o relatie traditionala, probabil ca nu, as lasa-o.
Nu cred că aș putea suporta gândul că m-a trădat. Atâta timp cât sunt fidel cer același lucru. Nu, nu aș mai acorda o șansă. Cel puțin nu în secolul ăsta.
L-as parasi si l-as lasa sa se roage de mine sa ne impacam. Depinde si cu cine ma inseala. Poate m-as impaca.
Cine inseala o data, o mai face inca o data, doar ca se va ascunde mai bine. te amagesti/pacalesti singura daca crezi ca nu va mai insela. mi-ai amintit de un film despre treaba asta. cum esti o fata, sigurat iti va placea dar sa te uiti pana la final si apoi sa imi spui impresiile tale filmul se numeste The Other Woman. tocmai ce am vazut si eu filmul zilele trecute. o sa iti faca bine daca il vizionezi te pup :*
Multumesc pentru filmul asta.
Si eu te pup
:*
Eu as încerca sa aflu care a fost motivul pentru care a făcut acest lucru. Cu toate acestea e imposibil sa mai ai încredere in persoana respectiva, ai avea îndoieli mereu si nu ai putea sa mai crezi nimic din ce face. Din punctul meu de vedere toată treaba asta cu înșelatul se naște din lipsuri, neînțelegerea cu partenerul, controlatul si sufocarea acestuia.
Daca ma inseala iubita, ii iau un costum de baie care in contact cu apa se face transparent il fac cadou, si cand se duce la mare daca intra in apa si o sa iasa o sa fie mai goala ca Eva
Momentul in care persoana care imi spunea in nenumarate raunduri ca ma iubeste m-ar insela l-as parasi direct. Eu nu am timp pentru c*rve. Relatie reala bazata pe adevar si incredere sau nimic. Nu as ajunge la violenta, nu merita. Ii zici pa si gata.
Mmm
Daca e sincer si isi recunoaste greseala, si, arata dragostea inapoi fata de, mine i-as mai acorda o sansa.
Depide daca il cunosti bine si sti ca nu ie genu ii mai acorzi o sansa daca stii ca ar face asta il parastesti fara sa stai pe ganduri eu in ambele cazuri las parasi direct pentru ca asa sunt eu
KristenStewart întreabă:
alina_4026 întreabă: