Inaite, pune-te in locul parintilor tai. U daca ai avea un copil si el ar pleca de acasa sau ar face ceea ce-ai facut u, cum ai proceda? Ai fi de acord? ti-ar conveni sa-ti lasi copilul sa plece de acasa de la 16 ani? Crezi ca pr tau daca lucreaza ca ce lucreaza el iti poate asigura un viitor? Crezi ca daca termini a noua ai sa gasesti asa usor un loc de munca? si mai ales unu in care nu fii injosita? Esti asa de sigura ca pr asta al tau daca gaseste o tipa mai frum. ca tine si cu o stare financiara mai buna crezi ca va renunta la ceva mai bun pentu tine?
Ar fi trbuit sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei decizia pe care ai luat-o.
In viata vine un moment in care se regreta totul. Iar parintzii tai vor regreta cum s-au purtat cu tine si u la fel cu ei. Sa stii ca de multe ori nu-ti dai seama de ceea ce-ai avut decat abia dupa ce-l pierzi. Daca pr tau asta ( asa mirific cum este el) ar tine la tine nu te-ar desparti de parintii tai si ar incerca sa te faca sa te impaci cu ei nu sa complice si mai mult lucrurile
Ai un moment de rebeliune momentan.
O sa iti dai seama mai incolo cat de greu e fara ei.
Pe 8 Mai 2010 se pare ca tatal tau a postat aici o intrebare legata de problema ta. Vorbeai din cu totul alta perspectiva.
Ce ai facut? Ai intrat pe contul lui? :/
Ori ai doua personalitati, ori esti troll.
O sa ai tot timpul nevoie de parinti.eu zic sa te intorci.nimeni nu te iubeste cum te iubesc ei.stiu ca poate iti iubesti prietenul dar intr-o zi va veti desparti si iti va parea atat de rau ca ti-ai suparat parinti.gandestete bine ce faci>
Ce spui tu? Auzi, inainte sa pleci de acasa, ia o culegere de gramatica in geanta. Succes!
Ai plecat de acasa zici?
Mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie de ei.
Dumnezeule.
De familie ai nevoie intotdeauna.eu te sfatuiesc sa mai vorbesti cu parintii, daca chiar vrei sa muncesti poti munci cu acordul lor.ai grija ce faci ca sa nu regreti mai tarziu
anonim_4396 întreabă: