| doctoru_5476 a întrebat:

Daca m-am dus la prietenul meu iel lucreaza ca lacatus mecanic si in vacanta voi lucra si eu terminimd acum clasa a 9 a ce nevoie si cind mai am nevoie de parintii ei find contra ca am plecat fara voia lor

Răspuns Câştigător
| sadness_8987 a răspuns:

Inaite, pune-te in locul parintilor tai. U daca ai avea un copil si el ar pleca de acasa sau ar face ceea ce-ai facut u, cum ai proceda? Ai fi de acord? ti-ar conveni sa-ti lasi copilul sa plece de acasa de la 16 ani? Crezi ca pr tau daca lucreaza ca ce lucreaza el iti poate asigura un viitor? Crezi ca daca termini a noua ai sa gasesti asa usor un loc de munca? si mai ales unu in care nu fii injosita? Esti asa de sigura ca pr asta al tau daca gaseste o tipa mai frum. ca tine si cu o stare financiara mai buna crezi ca va renunta la ceva mai bun pentu tine?
Ar fi trbuit sa te gandesti de 2 ori inainte sa iei decizia pe care ai luat-o.
In viata vine un moment in care se regreta totul. Iar parintzii tai vor regreta cum s-au purtat cu tine si u la fel cu ei. Sa stii ca de multe ori nu-ti dai seama de ceea ce-ai avut decat abia dupa ce-l pierzi. Daca pr tau asta ( asa mirific cum este el) ar tine la tine nu te-ar desparti de parintii tai si ar incerca sa te faca sa te impaci cu ei nu sa complice si mai mult lucrurile

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Doctore, eu atata am sa-ti zic: vorba multa - saracia omului.

| Sin a răspuns:

Ai un moment de rebeliune momentan.
O sa iti dai seama mai incolo cat de greu e fara ei.

| Sin a răspuns:

Pe 8 Mai 2010 se pare ca tatal tau a postat aici o intrebare legata de problema ta. Vorbeai din cu totul alta perspectiva.
Ce ai facut? Ai intrat pe contul lui? :/
Ori ai doua personalitati, ori esti troll.

| yunnyaaa a răspuns:

O sa ai tot timpul nevoie de parinti.eu zic sa te intorci.nimeni nu te iubeste cum te iubesc ei.stiu ca poate iti iubesti prietenul dar intr-o zi va veti desparti si iti va parea atat de rau ca ti-ai suparat parinti.gandestete bine ce faci>big grin

| biiiabyby a răspuns:

Ce spui tu?straight face Auzi, inainte sa pleci de acasa, ia o culegere de gramatica in geanta. Succes!

| vlaaddd a răspuns:

Ai plecat de acasa zici?
Mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie de ei.

Dumnezeule.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La balamuc si tu si taicato.Dezaxatilor.

| Asdgjkjgs a răspuns:

De familie ai nevoie intotdeauna.eu te sfatuiesc sa mai vorbesti cu parintii, daca chiar vrei sa muncesti poti munci cu acordul lor.ai grija ce faci ca sa nu regreti mai tarziu