Daca vrea sa isi gaseasca barbat isi cauta si in Romania 8-) si cat despre bani, negru30 te contrazic, in Italia e munca mult mai bine platita ca in Romania. Oricum vorbeste cu ea si spune-i ca daca pleaca si ea o sa fii trista (ca doar ea merge sa te faca pe tine fericita[adica sa aiba bani sa iti cumpere tot ce vrei]) si un timp ar fi bine sa nu ii mai ceri bani pentru orice tampenie (spune-i de exemplu sa iti puna sandwish la scoala) sau ma rog.
Buna! cred ca cel mai bine e sa ai o discutie cat se poate de serioasa cu mama ta, sa ii zici temerea ta, ca ai fi de acord sa plece pentru castigarea existentei, dar fara a se casatori, dar pana la urma cred ca tot alegerea mamei va face, acum nu stiu ca varsta are, poate se merita sa isi refaca viata nu crezi? banuiesc ca e tanara daca vrea sa plece in Italia la munca.cel mai bine e sa vorbesti cu ea fara ocolisuri.
O seara buna si mult succes!
De ce crede mama ta ca in Italia alearga cainii cu covrigii in coada - se gaseste de munca si in Romania - numai sa doreasca dansa - si cand te faci mare te duci si tu la munca si ati scapat de greutati -
Situatia ta este complicat incearac sa vorbesti cu ea si sa ii explici totul, o sa inteleaga. Stiu ca tu nu vrei dar pana la urma ea nu are dreptul sa fie fericita? Si mai bine isi cauta unul acum decat dupa ce tu mai cresti gandeste-te!
Compicata situatia dar ar trebui sa o lasi pe mama ta sa decida in fond pentru tine face toate sacrificiile. eu sunt in grecia si crede-ma ca nu mie usor departe de casa. pe ea ca mama dorul de tine o va dobori. fa-ti curaj si totul va fi bine
Inteleg situatia...depinde ar fi bine sa discuti cu mama ta inainte sa plecati spune-i ca nu vrei sa isi gaseasca pe nimeni si ca tu ai acelasi tata. Intrebarea mea este daca tu mai tii legatura cu tatal tau... daca da spune-i ca tii mult la tatal tau si ca nu vrei ca ea sa isi gaseasca pe cineva si o sa vezi ca daca ii spui sa nu isi caute pe cineva nu o sa caute o sa te inteleaga si o sa astepte sa cresti dupa care o sa isi reinceapa viata alaturi de alt barbat. Sper ca te-am ajutat
Las-o sa plece. Sunt sigur ca mama ta doreste sa plece pentru a face banii ca sa te intretina pe tine si sa iti faca toate bucuriile.Si cred ca dupa ce a avut o relatie care nu a mers nu se va avanta catre alta. Sper ca ti-am fost de ajutor.