| pisikuta a întrebat:

Daca mi-am facut un test de sarcina dupa 2, 5 luni dupa contactul sexual, e posibil ca testul sa nu depisteze sarcina? ps.menstruatie in toate lunile acestea am avut...

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! sa inteleg ca esti insarcinata? ori iti e frica de o posibila sarcina nedorita si nedepistata de test? daca testul nu a aratat 2 liniute rosii, poti sta linistita, cat despre menstruatie, se poate sa fii insarcinata si sa ai menstruatie peste sarcina, dar cred ca nu e cazul tau.
O zi buna alaturi de un martisor virtualhappy

| CreepyCrow a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la ginecolog, testele nu sunt sigure 100%

| raspunz a răspuns:

Nu, testul ar detecta sarcina după 2-3 săptămâni de la contactul sexual, deci la 2 luni și ceva mai mult ca sigur ar ieși pozitiv. În plus ai avut menstruații. Stai liniștită, nu ești însărcinată.

| janynefeaver a răspuns:

Testele de sarcina depisteaza sarcina dupa doua saptamani, dar in cazul in care nu l-ai facut conform instructiunilor, rezultatul poate fi unul gresit. O liniuta rosie inseamna ca nu esti gravida, doua liniute inseamna ca esti gravida. Menstruatia poate veni si peste sarcina, dar in cazul in care nu esti sigura, cel mai bine este sa mergi la un control, iar daca esti timida, poti merge la o d-na doctor ginecolog.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta!

| yulyka a răspuns:

Este aproape imposibil ca testul sa nu detecteze sarcina,cred ca ori esti insarcinata si ai menstruatie peste,cum mi s-a intamplat si mie,ori nu esti insarcinata, de ce nu repeti testul? Mergi la doctor pentru control mai amanuntit, nu mai astepta!