Fata aia practic nu are nici o vina chiar tu ai zis ca el a sarutat-o pe ea.Razbunarea nu e o solutie daca baiatul o place nu ai ce face dragoste cu sila nu se poate. {CosmynnaCinncinatti}Si de cand cu parerile astea despre baieti? Fiecare e diferit numai ca unii sunt cam nesimtiti dar nu sunt toti la fel! Nu inteleg de ce ii bagi pe toti in aceeasi categorie.
Bună.Ce gândire interesantă ai.Din câte înţeleg el a sărutat-o pe ea...deci de ce vrei să te răzbuni pe ea? Spune-i băiatului respectiv ce simţi pentru el, şi cine ştie, poate norocul îţi va surâde.
Baftă.
Nu trebuie sa te razbuni deoarece totul se va intoarce impotriva ta si in plus nu merita baietii asta, toti sunt la fel niste capete fara creier si suflet...
Ai putea incerca ceea ce zicea un user mai sus sa ii spui aluia ce simti si chestii de genul.Cat despre ideea cu razbunatul:It's a great idea!-Sari si tu pe el de fata cu ea ca sa se simta si ea cum te-ai simtit tu atunci.muhahahahaha
Stii unde sta baiatul? daca da, du-te si da-i foc la casa! cu siguranta nu o sa-i mai arda fetei aleia sa o mai arda in figuri cu tipul dupa care arzi tu...
Mai cati ani ai tu? Si ei ii place de respectivul, daca ai fi tu in locul ei, ti-ar conveni sa se bage cineva intre tine si el? Nu cred! Atunci tu de ce sa o faci?!
Mda un baiat la misloc... am trecut prin aceeasi situatie in clasa a 5-a. Eu sunt baiatul! Eu chiar o placeam pe fata cu care m-am sarutat deci daca nu te-a sarutat pe tine dc sa le strici prietenia? Daca vrei sa te razbuni du-te la baiat si sarutal prin surprindere! Nu te va refuza te asigur ca asa sunt toti baietii, dar sa fie si ea de fata.
Tin cont ca ai zis sa o sarut pe ea, eu sunt fata si daca n-ai observat eu vorbesc de un baiat.
Draga mea prietena, stiu ca te doare, dar daca el a facut asta inseamna ca nu simte nimic pentru tine si de aceea, nu investi sentimente in chestii copilaresti, treci mai departe!:X
Fa si uh o chestie desteapta, scrie pe un perete pe care vede toata lumea : "Te iubesc _____ (un prost) si numele ei da sa-i vezi scrisu mai intai obtional semnatura. Sa vezi cum se oftica