"Fiecare, absolut fiecare om, fara exceptie, are un suflet pereche, adica cineva ti-e predestinat, esti PERFECT pentru cineva, cineva e perfect pentru tine."
De fapt ceea ce spui tu acolo inseamna urmatoarele:
Oricat de fraier, urat, sarac esti, se va gasi cineva pe masura ta care se va multumi cu tine.
"Trebuie sa iti para perfecta, bai, da' perfecta rau."
Nu exista persoana perfecta, nici in general, nici pentru tine in particular. Orice relatie implica diverse compromisuri. Oricine vede pe cineva ca fiind perfect, a pierdut legatura cu realitatea.
"Perfecta din absolut toate punctele de vedere, asta trebuie sa cauti. Orice altceva inseamna iluzie."
Iluzie de fapt e tocmai perfectiunea asta de care spui.
sigur ca le convine!
- asa o sa fi doar al ei, si numai al ei! De ce? pai o sa fie sigura pe ea(ca nu o sa te ia nimeni de langa ea -pentru ca stie -ca n-o sa vina mai nici una la tine, fiind uratel +anti-social )
Doar fizicul contează?
Adică...te-ai uitat la vedetele alea super „nașpa" dar pe care majoritatea le „adoră"?
Si tu ai inteles asta normal ca nu, dar cand te intalnesti cu un necunoscut sau cand vezi un om pe strada, i vezi aspectul fizic, efectul hallo este ceva real, prima impresie conteaza, il placi i dai o sansa, vrei sa vorbesti cu el, ce urmeaza apoi conteaza desigur, dar a spune ca conteaaza doar caracterul este o ipocrizie, desigur sunt contra exemple gen irinel cu monica, eu vorbesc de majoritati nu de minoritati, majoritatea cuplurilor au cam acelasi valoare fizica, economica si cam acelasi sistem de gandire
Trebuie sa te obisnuiesti sa socializezi, cine le are cu vorba mai acopera din aspectul fizic, si ca bani daca ai un loc de munca oricare ar fi e ok pentru o fata modesta.
Sant sanse dar trebuie sa o atragi tu prin puterea mintii. Realismul consista in stres nervi dezamagire si frustrare daca o luam asa. Dar prin atractia mintala fara sa pui raul in fata vei avea parte garantat. Multi nu stiu asta si nici nu inteleg fie sant batuti in cap sau nu se pot focaliza pe asa ceva. Gandeste simte imagineazati 24 din 24 una care iti place si va veni in viata ta
Nu, nu, n-ai inteles. Nu se va "multumi" cu tine, ca i se va parea ca esti totul, nu va fi "hai ca merge", ci asa cum am spus, perfect.
In general nu exista perfecta, dar pentru tine cineva e/va fi perfect. Compromisurile vin in timpul relatiei, eu ma refeream la compromisurile in alegerea partenerului, alea nu trebuie sa existe.
"a pierdut legatura cu realitatea" - Da! Ce spectaculoasa e iubirea! Pierzi legatura cu realitatea, intri in lumea divinitatii, pentru ca iubirea e divina, astronomica.
"To love another person is to see the face of God. The supreme happiness of life is the conviction that we are loved. To love or have loved, that is enough. Ask nothing further. There is no other pearl to be found in the dark folds of life." - Victor Hugo
Da ai, in primul rand toti prietenii tai cu bani, fata frumoasa si sociabili sunt niste **** care se duc la solar si au bani de la parinti..AI multe sanse,iti trebuie multa incredere in tine si sa ai caracter, chiar daca iti place fizicul unei fete, daca nu esti de acord cu caracterul ei, sa stii sa o ignori, deci asculta sfatu meu nr 1, ai incredere in tine, asta te va ajuta mult
Depinde. Din ce am vazut, chiar si amicele mele, caci prietene nu am, asta inseamna ca fim foarte apropiate, nu pot sta cu cineva care sa nu aiba, pe langa u ncaracter ok, si o infatisare care sa le placa.
Eu insa, sunt interesata de oricine care are un interior, un suflet bun, sau doar ajutor. Asa imi e felul (sunt INFJ - dintre cele 16 tipuri de personalitati MBTI). Daca as vedea pe cineva tot desfigurat, nu m-ar influenta deloc, prin aspect, sa nu ii vorbesc. Abia dupa ce as discuta cu persoana aceea, as putea decide daca e un om 'bun' sau cineva cu care nu vreau sa am de-a face. Pentru mine, interiorul defineste omul, idee care nu tine cont mai deloc de infatisare, lucru nenatural pentru majoritatea, din pacate!
As vrea sa distucam mai multe in acest sens si o sa intelegi si de ce. Ti-am trimis o cerere de prietenie si in curand vei primi si un mesaj. Vorbim acolo mai departe.
Uite, eu sunt de gen feminim si imi dau seama de felul oamenilor. Daca par sa aiba un suflet bun, intru in vorba cu ei in functie de felul lor de a fi, indiferent de cat de sociabili sau nu sunt. Eu prefer pe cei retrasi si antisociabili, desi cred ca e putin exagerat termenul asta. Cred ca pur si simplu nu ii place sa iroseasca timp aiurea cu persoane pentru lucruri insignifiante.
Cu preferintele mele insa, banuiesc ca sunt foarte putine femei sau fete, pentru ca eu nu am mai intalnit niciuna cu asemenea preferinte. E trist, intr-adevar, dar ele pierd!
Cred ca poti sa ai sanse, frumusețea e subiectiva pana la urma, nu toate fetele cauta bogați. Rămâne problema antisociala, cu aia e mai greu.