Simptomele de sarcina apar, cel mai devreme, la cam doua saptamani de intarziere a menstrei. In plus, tine cont ca in 60% din sarcini, femeile nu au simptome speciale in primul trimestru. Deci lipsa simptomelor de sarcina este complet irelevanta. Daca intarzierea a depasit 7 zile, poti face un test de sarcina din prima urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, un consult ginecologic.
Bună.
Păi primul simptom la sarcinii este chiar lipsa menstrei!
În rest poate fi o disfuncție hormonală, reacția adversă a vreunei medicații, răceală, etc.
Pa, pa.
Se numeste amenoree si are diferite cauze. Fie o raceala. stresul de multe ori... depinde. Poate fi si un dezechilibru hormonal. E recomandabil un control medical la care pentru reglarea ciclului menstrual se prescriu anticonceptionale. Asta in cazul in care nu e 100 % gravida!
Buna! Daca a facut un test de sarcina,sau este sigura ca nu este insarcinata, intarzierea menstrei poate fi cauzata de stres sau pur si simplu o dereglare hormonala, iar daca respectiva fata este in primii 2-3 ani de la aparitia primei menstre, este normal ca ciclul sa vina neregulat.Bineinteles ca poate fi si o problema mai grava la ovare, precum un chist sau ceva de genul, dar nu cred.
Sper ca te-an ajutat catusi de putin.
Nu stiu la ce te referi tu simptome. Zilele astea am aflat tot aici ca o doamna, desi avea ciclu normal timp de 7 luni, a nascut un baietel sanatos fara sa stie ca este insarcinata.Lipsa ciclului este principalul simptom de sarcina.Gasesti in farmacii teste de sarcina.Este 99% sigur.Sau poate face o ecografie abdominala si va afla 100%. Bafta.
Nu exista sa ai mentruatie in momentul in care in pantece se afla un suflet, Furnicutza.Am vazut o emisiune in care un doctor a spus foarte clar ca multe femei nu si-au dat seama ca sunt insarcinate deoarece au confundat mentruatia cu hemoragiile interne.
De ce crezi ca ai putea fi insarcinat? Acum un raspuns serios poate de la stres, sau vreo raceala la ovare. Sper ca am fost de ajutor!
Ayannaehcjcncisnjc întreabă: