| Sl3nd3rMan a întrebat:

Daca o fata folosește emojiul in care râde cu lacrimi extrem de des, înseamnă ca ma place. Pt ca eu de obicei fac glume care sunt înțelese de baieti si ea in trecut nu folosea mai deloc emojiul asta. Vreau doar sa stiu daca ma place sau s-a schimbat

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Wow doar băieții pot înțelege unele glume, dar să știi că nu știam. Și o fată râde la o glumă pe care nu o înțelege? Clar te place omule, te vrea în așternuturile ei și nu are curajul să îți spună.

3 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

In ziua de azi, acel emoji, este folosit ca semn de punctuatie. Nu cred ca exista propozitie intr-o conversatie/ comentariu pe Facebook care sa nu aiba la sfarsit acel emoji ( chiar daca nu este nimic amuzant). Multi il folosesc fara rost si nu prea inteleg asta. Deci raspunsul la intrebare este: NU! Mai cunosc persoane care folosesc emoji-ul ala asa des. Daca creatorul lui, ar fi primi un euro de fiecare data cand acel emoji era folosit, iti zic eu ca pana acum avea vila din HAUR!winking

| Ωmega a răspuns:

Si de unde am putea sa stim noi daca te place pe tine, e hiperactiva sau ii palce sa rada mult doar din faptul ca pune mai des un emoticon?
Gandeste-te si tu putin inainte sa pui o asa intrebare sau inainte sa o formulezi asa.

| ℛąin a răspuns:

Dacă folosește emoticonul des nu înseamnă neapărat că te place, doar se amuză și poate îi face plăcere să vorbească cu tine.