| Melyssuka a întrebat:

Daca o fata sa cumplat cu un baiat pe care il plac eu dar baiatu ala pe mine nu ma place si pe ea da si eu sunt geloasa ce sa fac in privinta asta? ce sa fac sa nu mai fiu geloasa?sad Funda uriasa!

Răspuns Câştigător
| 230295 a răspuns:

Fata mea iti zic din propria experienta tot ce conteaza e sa il tratezi cu indiferent si o sa vezi ca tot el o sa se intoarca la tine, atunci cand isi va da seama ce a pierdut si o sa vada indiferenta ta o sa doara.o sa vina vremea sa se intoarca roata si o sa vezi k de la el inveti sa iti bati joc ca e mult mai amuzant...asa ca indiferenta e cea mai bunatongue nu il jigni ca nu rezolvi nimic ba din contra cand aia o sa il supere o sa-si zica in gand ce am avut si ce am pierdut si tot la tine se intoarce asculta la mine ca stiu ce spun:*

8 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Păi, chiar dacă eşti geloasă trebuie să faci în aşa fel să nu arăţi asta, să nu îi dai fetei satisfacţie, să nu îţi pese...

| Ramo80 a răspuns:

Pai sa zicem prin absurd ca te-ai cupla cu respectivul baiat, tu il placi f mult dar el nu te place pe tine. Asta inseamna ca nu ai fi fericita si multumita langa el. La asta trebuie sa te gandesti, nu ai de ce sa fii geloasa. Obisnuieste-te cu ideea si gaseste un alt baiat care sa te placa, sa aveti sentimente reciproce ca asa e normal. Pupic!

| TurcoaicaTa a răspuns:

Pai. lasa ca nu va mai fii cu ea ce crezi ca va fi cu ea un an big grin. incearca sa gasesti lucruri in comun cu el comunica... fa`l sa te placa!

| TurcoaicaTa a răspuns:

Pai. Lasa ca nu va fi cu ea 1 an. incearca sa gasesti lucruri in comun cu el sa comunici. fa`l sa te placatongue si dupa aia daca te va place va fi cu tine sigur.

| PsyhoLynxLynx a răspuns:

Arma suprema : FAL GELOS!
Iti garantez ca o sa alerge el dupa tine nu tu dupa el.

| MaNNNNNNNiak a răspuns:

Trebuia ca u sa faci primul pas in fata baiatului. Si mie mi s-a intamplat asta dar am trecut peste. Nu cred ca o sa fie o relatie de lunga duratata. Totusi incearca sa iti alegi si u alt baiat sa vezi daca baiatul este si el gelos. Daca nu este nu te place incearca data viitoare sperand ca te va alege pe tine. Mult succesc si incearca sa fi tare. Treci peste. Mult succes. :*

| WhiteAxe a răspuns:

Pai in primul rand incearca cand esti singur cu baiatul sa-i zici ce simti pentru el si daca el considera ca il placi foarte tare poate o sa ai o sansa dar ai grija sa nu te vada prietena lui succesc si vezi daca merge ce am zis ca o data ama vut o prietena si alta fata ma placea si fata acea mi-a spus cat de tare ma iubeste si iamd at o sansa na ce sa fac laughing

| ieuuu a răspuns:

Cel mai simplu, cauta alt baiat happy