Tin sa cred ca esti mic ( la varsta ) asa ca la anii astia nu prea. Daca esti in liga fraierilor inseamna ca nu te place asa cum esti tu. Ca sa te placa trebuie sa schimbi si cum arati, si cum te comporti. Asa ceva e destul de greu. Asa ca sfatul meu e sa cauti o fata care te place asa cum esti tu. NU trebuie sa te schimbi pentru altcineva. Niciodata. O faci doar daca vrei tu pentru tine.
Nu se poate iesi de acolo prin nicio metoda?
Am 17 ani. Nu-s chiar asa mic
MEh. Nici prea mare nu esti stai linistit. La varsta ta relatiile sunt foarte false asa ca ramane valabil ce ti/am zis mai sus. Depinde de tine daca vrei sa asculti de sfatul meu sau nu.
Mersi de sfat! Tu daca ai fi in locul meu nu cred totusi ca ai asculta, banuiesc ca ai ceva experienta. Cred ca o sa mai incerc putin sa vad daca merge, poate poate.
Pierdere de timp. Mai bine pui ochii pe alta. Dar e timpul tau, faci ce vrei cu el. Pentru putin!
Stiu ca pierd timpul, dar imi place mult de ea. Ea n-a mai avut iubit niciodata, poate de asta?
Daca te placea nu mai conta daca a avut sau nu iubit in trecut. Pur si simplu nu o atragi in felul ala.
Ti-as mai da o funda, dar nu pot
Stai linistit, nu raspund pentru prostiile alea.
Tin sa cred ca esti mic ( la varsta ) asa ca la anii astia nu prea. Daca esti in liga fraierilor inseamna ca nu te place asa cum esti tu. Ca sa te placa trebuie sa schimbi si cum arati, si cum te comporti. Asa ceva e destul de greu. Asa ca sfatul meu e sa cauti o fata care te place asa cum esti tu. NU trebuie sa te schimbi pentru altcineva. Niciodata. O faci doar daca vrei tu pentru tine.
Trimite-i flori, ciocolata, felicitări, mesaje faine...
Vorbește cu ea, făi complimente,.
Ieși cu ea, duo la cinema, la o prăjitură...
Mergi acasă la ea, sărut-o, bagă-te în pat cu ea, atinge-o...
Speranța moare ultima.
Sau prima.
I-am dat flori de doua ori, mi-a multumit frumos, m-a imbratisat si m-a pupat pe obraz, dar doar atat.
Felicitări, ai intrat în categoria celor mai buni prieteni. Și acolo o sa rămâi.
Mersi ca m-ai felicitat, dar nu doresc nimanui sa primeasca astfel de laude
Slabe sanse, sau oricum, nu merita efortul, te-a vazut ca esti beta si te pastreaza "in caz de"
Cred ca nu. Poate ei ii place de altcineva. Mai bine ati ramane prieteni si poate in timp isi schimb parerea
anonim_4396 întreabă:
Răzvan1230L întreabă: