Ce legătură are?
Am citit mai in jos si restul comentariilor si ce pot sa iti spun e ca nu ai de ce sa fumezi daca nu vrei.Ba chiar e mai bine sa nu te apuci ca nu vei părea mai prost decat nimeni, doar mai sănătos și cu mai mulți bani in buzunar.
ZIC pas
eram la liceu in ultimii ani. Faceam practica. Majolitatea fetelor fumau(de fata cu maistru )Si cumva se uitau stramb la mine ca nu o faceam.Mi se oferise si mie.Si cum am refuzat mistru a zis ca strica orzul pe gaste.
CINE a fost mai,, prostut''? Eu ca am refuzat(oricum eram exclusa din grup) Colegele mele care fumau? Sau maistru care aproba asta?
Ce dracu treabă are una cu alta?! Nici una, îți zic eu sigur. Viciu nu este egal cu inteligență sau curaj. Viciu= lipsă de ambiție. Făcând o paralelă așa de dragul discuției, nu știu cum stă un bărbat nefumător cu o fumătoare sincer. Iar viceversa este valabilă de asemenea. Eu unul nu suport mirosul de țigară. Aș vomita să trebuiască să o sărut pe una care miroase a țigări și să simt gustul ăla amărui de fum din gura ei.
Te referi la nivelul de a fi mai excentrică fată de normalitatea felului tău. Fumatul după parerea meu, este un viciu barbatesc. Mirosul înclină spre carbune, care este acceptat mai mult la barbați
pune o femeie sa bea și un barbat la fel, apoi ambii să miroasă a băutură. Pune o femeie să fumuze, apoi să miroasă a fum. Femeia nu este acceptabilă, nici să bea, nici să fumeze. Ea trebuie să aibă un stil mai fin. Partea cu cărbunele, cam așa miroase un fumator, parcă stai lângă carbune încins. Lângă un barbat este mai suportabil, să stai. Dar când vine vorba de femeie mai ales dacă ea stă lângă un nefumător, zici că este ea barbatul și tocmai a ieșit din mină.
Lasă-mă ca și bărbatul pute de se-ntorc matele. Poate esti fumator si nu realizezi, dar puți a hoit, crede-mă. Daca stai lângă mine ți-o zic în fata fără probleme. Macar asa poate realizezi disconfortul pe care îl creezi în jur. (știu ca nu-ti pasa, e nesimțirea tipica a fumatorului).
Daca esti nefumător, considera discursul meu o simpla opinie.
Cheers
Dimpotrivă. Are un plus la creier dacă a ales sa nu fumeze. Și multe alte beneficii. Lipsa putoarei după el, a mâinilor, ba chiar a feței. Banii economisiți, ba chiar și timpul dedicat fumatului. O țigară îți ia în medie 6 minute sa o termini ceea ce înseamnă în cazul unui pachet, literalmente doua ore risipite pe zi inutil doar fumand. Apoi banii aruncați ar fi în jur de 450 de lei pe luna.
Nu mai zic de cele estetice sau medicale. Fumatorului ii îmbătrânește mai repede pielea, se îngălbenesc dintii. Nu întru în cele medicale ca ar trebui sa stau toată noaptea sa scriu.
Considerand toate astea, cine e,, prostul'' acum?
Cheers
Cum adică prostuți? De unde ti-a venit asta? Cine a spus ca ești prostuți dacă nu fumezi?
din potriva economisești o grămada de bani pe luna care ți-au putea achita jumătate din chirie lenjer sau chiar toată sunt uni fumători înrăiti care fumeza câte 2 pachete pe zi sau chiar mai mult depinde și de fumător acum un alt plus ar fi nu-ți Bati joc de sănătatea nu-ti Bati joc de bani tai munciți cinstit nu-ti Bati joc de plămâni tai nu Riști sa faci cancer ai o grămada de plusuri pe care nici eu nu le știu încă
LanguageMaster întreabă: