Nu prea. Vorba aceea, daca te-a pacalit o data, sa ii fie rusine, daca te-a pacalit si a doua oara, sa iti fie rusine.
Asta nu inseamna ca trebuie sa tii ura si sa ii faci la randul tau rau. Nu, nu trebuie sa il urasti, dar clar nu ii mai dai ocazia de a-ti face rau din nou.
Unul dintre cele mai napsa lucruri din lume e ca o ruda poate sa fie propriul tau dusman.
Sincer, nu, nu as ierta deoarece rudele trebuie sa se ajute intre ele nu sa isi fac rau una alteia.
Este bine sa o ierti, dar sa pastrezi distanta. Asa cum ti-a facut rau o data, iti poate face rau si a doua oara. Este bine de tinut garda sus cu acea persoana. O poti ierta, poti vorbi cu ea, dar pastreaza o limita astfel incat sa nu ii mai permiti sa te raneasca iarasi.
Nu! Nici nu vreau sa detaliez, dar am in familie specimene de gen și atâtea șanse am oferit până s-a ajuns la ruptură totală. Si aduc în subiect până și frații mai mari. Cu cât lași prea mult de la tine, cu atât își vor lua în cap și mai mult. Si apoi sa vezi ca tot ei se supără, fac pe victimele și încearcă sa arunce vina tot pe tine. Când ești bun, ești luat de prost. Vorba se adeverește.
Ce rău ești amandinule
Pardon *rea
Ramane NU.
Bine...atunci o sa savurez un ecler
Corect Mafiot.
Da iartă nu purta ura nu purta răutat la nervi omul zice multe la nervi spui și vorbe urâte și faci greșeli da la nervi ca omul greșește da sa porți ură nu merită oricine sa fie nu purta ură poate la nervi a zis da a făcut o prostie da dacă chiar îi pare rău și vezi ca regreta cu Adevărat merita o șansă la nervi frate faci o grămadă boss sai ia dracu de nervi -_-.
Iartă frate mai dăi o șansă te rog eu mult de tot nu purta ură dai dracu de nervi ca cine nu greșește ma? Cine frate? La nervi zici vorbe urâte la nervi da faci greșeli frate da de ce sa se ajungă mai rău iartă frate nu purta ură nu purta chin
Poate a avut și o zi proastă la muncă și a zis frate ceva greșit la nervi și nu și a dat seama atunci -_-
Iertați toți merita. Însă păstrează distanța și observa cum se comporta in continuare cu tine și celelalte persoane.
Vorba se mai poate trece la greseala si iertare, fapta nu pentru ca din moment ce o face deja e constient/ă de ea.Parerea mea este ca trebuie sa ierti, dar nu sa uiti.Si ar trebui sa o lasi mai moale cu vorba cu acea ruda, nu îi mai da atenție.