Poi, trebuie sa analizezi lucrurile, ai gresit tu, a gresit si ea, deci ati gresit reciproc, ati trecut prin bune, prin rele, aveti o fata maricica, ar fi pacat sa stricati acum familia, parerea mea ar fi, sa o inviti pe sotia ta la o cafea intr-un loc mai linistit unde puteti vb in liniste, cea mai buna solutie e comunicarea, sa-i ceri iertare pentru ce ai facut, evident si ea la fel, si daca te iubeste cu adevarat si vrea sa salveze casnicia, ma gandesc ca iti mai da o sansa, acum eu nu cunosc cauzele, dar cred ca va merge multa bafta sa auzim de bine
I-ai gresit cu siguranta cu ceva. Cand o femeie pleaca si lasa tot in urma, inseamna ca ceva foarte serios a determinat-o sa faca acest gest. Analizeaza-ti tu trecutul si conduita, si incearca sa-i mai ceri o sansa, dar nu in felul in care, probabil, ai facut-o pana acum. Schimbarea trebuie sa provina de la tine. Poate nu a simtit iubire. Ai incercat cu adevarat sa-i oferi?
Salut,
Dupa atata vreme s-or fi adunat multe, daca s-a decis sa plece cu chirie, numai sa nu mai locuiasca cu tine, nu-i asa? Ceea ce inseamna ca nu prea ai ce face.
Poti sa o convingi sa va intalniti prieteneste sa va discutati situatia, dar nu la tine si nu la ea, ci intr-un loc public, la o cafea. In felul asta nu vor avea loc scene sau nu se va ajunge la cearta ci va veti obliga sa discutati "la rece". Sau poti sa ii propui sa mergeti la terapie de cuplu. Costisitor, dar ca ultima solutie, merita incercat.
Nu ar trebui sa va certati cu sotia dvs. Timpul rezolva ce e de rezolvat. Daca nu va veti mai gandi la sotie, va va fi bine. Lasati-o sa faca ea primul pas inspre dvs.
Cred ca acum e furioasa si nu judeca. Nu ar trebui sa se pripeasca in ceva ce ar putea regreta mai tarziu.
Spune-i ca tu nu iti doresti un divort, ca pretuiesti relatia voastra si ca ar trebui sa luati o pauza in care sa va limpeziti gandurile. Cere-i sa va intalniti si sa vorbiti calm, spune-i tot ce simti.
Multe se aduna in atatia ani! si uneori femeile nu au curajul sa le zica sotilor adevarul in fata, ajung sa-si doreasca despartirea cu riscul de a ramane singure, su porta si ele pana la un punct, oricum trebuie sa va intalniti si sa aveti o discutie serioasa, purtata cu mult calm din partea ambelor parti, sa vedeti daca mai puteti fi impreuna...succes!
Nu te supara pe mine aici fiecare isi spune parerea! parerea mea e ca sigur ai gresit rau de tot, dupa 20 de ani ea sa lase totu balta asa simplu nu cred, casa, bani amintiri...sigur ai dat-o in bara.tot ce mai e de facut e sa stai de vb cu ea, daca ai facut lucru asta si tot nu s-a schimbat nimic refati viata las-o in pace ca nu are rost cel mai important e sa nu devii posesiv! nu poti forta nici macar un animal sa stea langa tine!