Părerea mea e sa nu faci schimbări la cererea ei deoarece o sa vadă ca faci cum zice ea și o sa continue tot asa, zic din proprie experienta, cel mai bine e sa pui piciorul în prag, nu neapărat sa ii zici nu direct în fata încearcă sa ii explici de ce nu e bine iar dacă nu înțelege asta e sa se obișnuiască cu ideea
Prietena ta este o individa care n-are habar cum se castiga clientii. Explica-i si daca continua, evit-o. N-o mai lua cu tine.
Prietena ta sa-si ia un job asemenea daca ii place asa de mult si sa te lase sa ai viata ta.
Prietena ta trebuie sa înțeleagă ca de la clienți faci bani poarta o discuție cu ea pe tema asta nu te sfătuiesc sa renunti la clienți doar de dragul prietenei, de curiozitate ce lucrezi?
Reparatii electronice-electrocasnice, (frigidere, instalatii auto...)
Prietena mea intreaba: Daca e de vina prietena clientului? - care s-a adresat cu "Ba" la persoana mea (tin sa mentionez ca raspunsurile voastre sunt pentru prietena mea sa se convinga)
Daca iti este prietena cu adevarat va intelege ca nu tu iti alegi clientii pentru care lucrezi. Dar, sa stii, ca poti alege cu cine vei fii prieten.