| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Daca prietenul meu imi spune ca mai vorbeste cu 2 sau cand il intreb unde a fost imi zice la gagici si ca dupa ce ne despartim noi se duce la ele... ce ar trebui sa fac sa-l cred la inceput am zis hai ca glumeste dar mi-a cam zis de cateva ori si ma cam face sa-l cred as vrea sa fac cumva sa vad daca ar fi in stare as ma insele sau ceva de genu da nu prea stiu cum sa o fac sa`mi dau seama si nu stiu ce sa zic intr-un fel ma cam pune pe ganduri si ma face sa cred pentru ca mi-a zis de f multe ori si cand am intrebat cum le cheama mi-a zis 1-2 nume... zicea ca glumea dar sincer nu prea il mai cred si n`as vrea sa ma trezesc ca vb si cu mine si cu altele ceva sfaturi nu stiu cum sa fac sa`mi dau seama daca ma inseala si daca ma iubeste? plis sfaturisad vreau sa-l incerc si daca va pica in plasa nu voi mai fi cu el multumesc ca m`ati ascultat si nu as vrea sfaturi cum ar fi ca zi ca esti gravida pentru ca n`am facut nimic cu el si cu nimeni deci nu e o relatie de oamenii mari ci doar de 2 adolescenti multumesc :*

11 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Inseamna ca este total lipsit de respect. Sfatul meu: daca prietenul tau iti zice ca vorbeste cu doua, crede-l. Si stai cat mai departe, acesta s-ar putea sa fie doar inceputul.

| thealchemist a răspuns:

Nu cred ca e important daca te inseala. de fapt chiar daca nu e adevarat e mai rau decit daca te-ar fi inselat si ar fi tinut secret.
pentru tine e mai important daca e cu altele sau cum se poarta cu tine? pentru ca nu e frumos ce ti-a zis si arata ca nu te respecta, indiferent daca e adevarat sau nu.

| erik a răspuns:

De regula un barbat "de rutina" care isi insala partenera, ascunde acest lucru cu orice pret. Dar cred ca partenerul tau ori sufere prea mult de el insusi, ori incearca sa te ghemuiasca la picioarele lui si sa faca cu tine tot ce doreste, punandu-te mai intai putin la incercare. Oricum de dragoste nu poate fi vorba, fa cale intoarsa pana nu te lipesti de el ca o ventuza si apoi revii pe TPU cu alt gen de intrebare.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Sfatul meu:desparta-te de el, fi tu prima.
Nu suferi din cauza asta!
Dragostea adevarata se gasesti cu multa rabdare.

| ALice_4674 a răspuns:

Mai bine ai termina aceasta relatie cat mai repede.Nu cred ca lui i-ar placea sa te auda cum te duci u la altii.

| darkmonster a răspuns:

Ai prieteni, nu? eu mi-as pune prietenii sa-l urmareasca, adica sincer eu as afla fara sa vreau! si eu am patit o chestie din asta! Ar trebui sa-i dai papucihappy. S`ar putea sa afli fara sa vrei.:]
Ar putea face si chestiile astea doar ca sa te faca geloasa.Ai putea sa-i raspunzi si tu la fel "am fost la gagici. M`am intalnit cu x si y"laughing. Daca se poarta ciudat si chestii din astea s`ar putea chiar sa te`nselehappy.
da`mi id`u tauhee hee. si vorbiiim.
huuugs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si de ce nu are voie si cu altele? cu ce te inseala pe tine? aaa te minte. da. dar nu te inseala.ca nu santeti casatoriti. poate sa iasa si cu o suta de gagici. ce ai pus tu stapanire pe el? fii serioasa bre georgiana. voi va jucati dea casatoria, dea relatia, dea combinatia, sau dea prietenia? cu chestiile serioase nu te joci.

| pynnk a răspuns:

Fa-ti un id de fata si date la el. dati o intalnire si vezi cum reactioneaza.bafta:*

| ANA_5158 a răspuns:

Pai de fapt un baiat ascunde lucrul asta dar ca sa fi sigura pune p cineva sa il urmaresca si asa afki dar atentie! sa fie cineva in care ai incredere sa nu te minta
bafta si te pup kiss

| maryivanescu a răspuns:

Să îl întrebi dacă te respectă (sper să ştie ce înseamnă acest lucru).