| buburuza_4437 a întrebat:

Daca prietenul/prietena ti ar propune sa plecati amandoi undeva departe, unde sa nu va cunoasca nimeni, ai accepta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș accepta, cu siguranță, vreau schimbări mari în viață. Vreau să mă autodezvolt, cu atât mai mult alături de persoana iubită. Dar dacă ar trebui să plece oricum, cu sau fără mine, m-aș gândi bine la asta înainte de a hotărî ceva definitiv. Ar conta mult să fiu sigură ca asta vrea cu adevărat, să mă aibă acolo alături. Dacă aș simți că are dubii probabil nu aș pleca. Nu iubesc să fiu în plus cuiva, mai ales într-un loc în care eu nu am ce căuta de una singură.

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles! Ce este de fapt viata in doi? O mare calatorie prin necunoscut.Omul bun isi gaseste rost oriunde.

| ELLSSA a răspuns:

Imi doresc tare mult sa fim doar noi doi.
As pleca si pe "Marte" daca mi-ar cere candva...

| Teo a răspuns:

Probabil.
Dar raspunsul poti sal dai cand esti intr-o situatie ca asta cand nu esti poti spune da dar sa fie nu!

| Optimus7 a răspuns:

Da as accepta.

| leoaica_1036 a răspuns:

I-am propus eu si nu a acceptat.Ce deceptie...sad

| ynna93 a răspuns:

Cred ca da.happy

| Reek54 a răspuns:

Depinde, daca as fi "cu capul in norii" probabil ca da.
Daca nu, nu.

| Alex_2905 a răspuns:

Daca o iubesti dawinking daca e de sex dawinking dk e de bataie d joc sa se duca singura

| lisa_6550 a răspuns:

Hmm eu una nu prea as accepta deoarece sunt fel si fel de oameni si sa nu crezi ca o persoana necunoscuta iti vrea binele daca iti propune asa ceva inseamna ca trebuie sa aiba el vreun gand ascuns acum nah depinde si de varsta ta si de ceeea ce gandesti tu

| CJ23MDL a răspuns:

Daca ar vrea pentru totdeauna... ar trebui sa ma gandesc serios. dar daca ar fi pentru o perioada de timp normal ca da as accepta love struck

| alexandra01 a răspuns:

Nu,nu e nevoie sa o ceara, ne este la fel de bine si aici ca oriunde, asta conteaza...nu daca te cunoaste lumea sau nu.