Daca soacra-ta ti-o lauda pe verisoara ta, atunci o face comparativ, verisoara-ta fiind "etalonul" la care doreste sa te apropii.
Contra "arma": cere-i soacrei tale sa te ajute sa devii cel putin ca vara-ta!
- Daca reuseste, atunci tu vei fi "etaloana" adorata.
- Daca nu reuseste, atunci va tacea si va inceta cu astfel de comparatii capcana.
Depinde cum doresti.
Daca esti pregatita de lupta, reteaza-i-o odata de genul sa incerce sa vada si la tine niste calitati, ca tu esti cu fisu.
Daca ai chef sa inghiti...
Nu văd nimic rău în asta. Doar e membru din familia, nu ai de ce să te îngrijorezi, numai dacă tu nu te înțelegi bine cu soacra ta. Atunci ar fi un motiv de îngrijorare.
Locuiesc cu ea de un an, nu ne-am certat niciodată...o deranjează doar când nu o ascult ( având păreri diferite despre a face curățenie și a aranja ). Eu o ajut cum pot și când pot, o ajut și financiar.
Atunci e foarte ok.
Baftă să vă înțelegeți în continuare!
Da, ar trebui. Tu trebuie sa fii in centrul atenției și toți să te laude pe tine. E ca și cum mama soacra zice subtil că i ar fi plăcut mai mult de verișoara ta ca nora nu pe tine, scuze poți fii și tu mai finutza
Ar trebui sa stiu mai multe detalii ca sa iti raspund la intrebare. Pentru inceput, esti femeie sau barbat?