| Fotofo97 a întrebat:

Daca soacra mea întreabă și o laudă foarte des pe verișoara mea, ar trebui să mă îngrijorez?
Îmi zice mereu că îi place de ea, că este o fată delicată.
Când am fost in vizita la familia mea a întrebat atât ea cât și soțul unde este verișoara mea, că ei nu o văd.
Mă simt destul de ciudat, mă simt așa fiindcă știu câte sacrificii fac in familie

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca soacra-ta ti-o lauda pe verisoara ta, atunci o face comparativ, verisoara-ta fiind "etalonul" la care doreste sa te apropii.

Contra "arma": cere-i soacrei tale sa te ajute sa devii cel putin ca vara-ta!
- Daca reuseste, atunci tu vei fi "etaloana" adorata.
- Daca nu reuseste, atunci va tacea si va inceta cu astfel de comparatii capcana. big grin

| cristimihailov a răspuns:

Depinde cum doresti.
Daca esti pregatita de lupta, reteaza-i-o odata de genul sa incerce sa vada si la tine niste calitati, ca tu esti cu fisu.

Daca ai chef sa inghiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu văd nimic rău în asta. Doar e membru din familia, nu ai de ce să te îngrijorezi, numai dacă tu nu te înțelegi bine cu soacra ta. Atunci ar fi un motiv de îngrijorare.

| Fotofo97 explică (pentru anonim_4396):

Locuiesc cu ea de un an, nu ne-am certat niciodată...o deranjează doar când nu o ascult ( având păreri diferite despre a face curățenie și a aranja ). Eu o ajut cum pot și când pot, o ajut și financiar.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fotofo97):

Atunci e foarte ok. happy
Baftă să vă înțelegeți în continuare!

| Swetlly122 a răspuns:

Da, ar trebui. Tu trebuie sa fii in centrul atenției și toți să te laude pe tine. E ca și cum mama soacra zice subtil că i ar fi plăcut mai mult de verișoara ta ca nora nu pe tine, scuze poți fii și tu mai finutza

| StefanIntrebare a răspuns:

Ar trebui sa stiu mai multe detalii ca sa iti raspund la intrebare. Pentru inceput, esti femeie sau barbat?