Gateste-i ce-i place ei, un vin rosu de calitate, sau sampanie, flori pe masa, tu in camasa alba si fresh, o muzica soft ( smoothjazz ), un cadouas ceva... si daca nici asa, ori ai gresit tu ceva greu de... acceptat, ori are pe altul si ii e greu, sau aproape imposibil sa te ( mai ) accepte,... o vreme! Success!
Dispozitie pentru ce? Ori ai gresit cu ceva ori are ea probleme. Cel mai bine e sa discutati deschis, indiferent ce-ai face daca ea e prost dispusa nu obtii nimic, trebuie intai sa-i treaca dar pentru asta trebuie sa afli cauza.
Dar n-are motive din ce sa fie suparata pe mine (am in vedere din partea sotului)
(Eu vorbesc despre o persoana de linga mine.)
-Astepti cateva zile sa-i treaca...incerci sa vb cu ea despre motivele pe care le are ca sa se poarte asa.
Pai aia nu iti e sotie. daca trebuie sa-i intri in voie.mutate in camera cealalta si stai separat pana vine cu o explicatie logica.eu nu fac asa ceva dar nici nu accept asemenea figuri.imi spune; nu se poate si o inteleg.nu vreau sa gatesc azi.nu-i nimic, gatesti maine.azi mancam ce se poate. dar figurile respective le consider jignitoare.doar daca nu ai gresit tu cu ceva inainte.
Poti sa-i scrii o scrisoare lunga de dragoste.
Sa pregatesti tu masa.
Te implici la capitolul facut ordine.
O intrebi ce alte lucruri si-ar mai dori.
Stiu un caz in care lucrurile au durat 14 luni.
Poate are experiente neplacute din trecut legate de relatia sexuala si atunci ai rabdare.
E important sa perceapa ca o iubesti, este cea mai valoroasa pentru tine chiar daca face dragoste sau nu, ca te-ai casatorit pentru ca tu vrei sa o faci fericita nu ea pe tine.
Depinde de perioada de timp de cand se intampla treaba asta. poate e pe stop si e prost dispusa. poate e gravida si inca nu ti-a spus. poate vreo"cunostinta" te-a dat in primire cu ceva si ea inca nu stie cum sa reactioneze.ai facut tu ceva...ca nici o femeie nu arunca bunatate de flori asa...de flori de mar!